Anđela Šimac: Lijepo je ne raditi ništa i imati novac, ali dosadi. Lirim mora biti bolji u nogometu

Showbizz

Anđela Šimac: Lijepo je ne raditi ništa i imati novac, ali dosadi. Lirim mora biti bolji u nogometu

Atraktivna Sinjanka ispričala nam je da je između nje i Lirima puklo jer joj više ne odgovara način života kakav vodi uz bivšeg dinamovca

Sinjska manekenka Anđela Šimac (25) u utorak nam je potvrdila da više nije u vezi s bivšim dinamovcem Lirimom Kastratijem (22). Par je u ožujku dobio kćer Indiah, a zajedno su živjeli u Poljskoj jer je Lirim igrao za varšavsku Legiju. Međutim, ljubav je “pukla”, a Anđela je na društvenoj mreži napisala kako su ovo njezini posljednji dani u Poljskoj.

Atraktivna Sinjanka ispričala nam je da su prekinuli jer njoj više ne odgovara takav način života.

– Nemam svoj život, sve radim za njega, moram sebe staviti na prvo mjesto. Lijepo je ništa ne raditi i imati novce, ali to sve brzo dosadi – bila je iskrena Šimac.

Par se više ne prati na društvenim mrežama, a Lirim je uklonio sve njihove zajedničke fotografije s profila.

Dalo se pretpostaviti kako je razlazu “kumovala” velika svađa, no Anđela nam kaže da prekid nije došao naglo.

– Ne mogu baš reći da mi je pukao film, dugo sam razmišljala i tako je najbolje za oboje. Mora biti bolji u nogometu i znam da može uspjeti, ali ne sa mnom pored sebe – uvjerena je.

Dodaje kako je o svemu porazgovarala s Lirimom i on se naposljetku složio s njom.

Anđela nam je ranije rekla da sad “prati nekog drugog” na mrežama, a čini se kako se zbog toga ubrzo našla na meti kritičara.

– Nema potrebe za uvredama. Pratiti nekoga ne znači ništa. Neki ljudi mogu biti prijatelji, zar ne? – poručila je svojim pratiteljima. Nakon što je najavila da napušta Varšavu, Anđela je objavila niz “vrućih” fotografija i otkrila da je trenutačno na odmoru s kćeri.

24sata