“Spavali smo u odvojenim sobama, sastajali smo se SAMO ZA INTIMNE ODNOSE”: Šok priznanje Harisa Džinovića o braku sa Melinom, progovorio i o NOVOJ LJUBAVI: “Neću da ostanem sam” (VIDEO)

Region

U velikom intervjuu koji je dao za emisiju “Scena” koja se emituje na “Blic” televiziji, Džinović je u svojoj vili na Senjaku otkrio niz intimnih detalja o kojima do sada javno nije pričao.

Jeste li vas dvoje putovali zajedno? Kako je vaš zajednički život izgledao?

– Jesmo nekad ranije, a onda je ona počela da se udaljava. Stalno je bila sa tim drugaricama i mislim da je to žensko društvo i doprinelo dosta njenom nekom stavu, ili okretanju nekom novom životu. To ne znam, ali mislim, ako je žena bez muža dve godine, tri godine u gradu ili negde drugo, onda to ne valja.

Da li ste izbegavali možda da se sretnete? Sretnete se sigurno kad legnete da spavate.

Ne sretnemo se kada legnemo da spavamo. Mi imamo veliki komfor, pa svako ima svoju sobu. Ako hoće da spava, da se tušira, kupa, radi svašta nešto u svom intimusu… Svako je hteo da ima svoju sobu, a ako nekom treba se*s, zbližavanje, to nije nikakav problem. Dođi u moju sobu, ili ću ja u tvoju. Pa mislim da je to jedan još nivo lepše.

Da li se plašite šta će ona reći?

– Ne bojim se u ovim godinama ni atomske bombe, a ne šta će ona reći ili uraditi. Šta god kaže, sve će biti u korist njene štete.

Razvod braka porede sa smrću bliske osobe.

– On je iza smrti odmah. Ljudi se ubijaju u brakorazvodnim situacijama, to je vrlo blisko odlasku sa ove planete. Na svu sreću ja to nisam doživeo i niko od moje dece. Imam možda jedno negativno iskustvo koje je pomoglo. Moji otac i majka su bili razvedeni, a 13 godina su živeli zajedno i radili zajedno. To je jedna moja trauma iz detinjstva. Žao mi je dece i mene što prolazimo kroz to.

Postoji li šansa za novu ljubav?

– Neće se desiti da se bezrezervno nekome predam kao njoj. Da neka druga žena može da se useli u moj život, može, verovatno, ne pada mi na pamet da ostanem sam. Sa druge strane, neće to biti brakom vezano, nekim suživotom i to je to.

Haris je, sa druge strane, snimljen sa nepoznatom devojkom, a više detalja pogledajte u odvojenom tekstu: Haris Džinović snimljen sa nepoznatom brinetom! Drže se za ruke! (blic.rs