Tko je novi James Bond? Svoju današnju suprugu upoznao kad je imao 18, a ona 42 godine!

Showbizz

Aaron Taylor-Johnson navodno je, kako navode strani mediji, dobio i službenu ponudu da postane novi James Bond. Zgodan Britanac u braku je već 12 godina

Iako se već ranije šuškalo da će Aaron Taylor-Johnson (33) biti novi James Bond i u tome zamijeniti Daniela Craiga, strani mediji su u utorak izvijestili da je glumac dobio i službenu ponudu da postane tajni agent 007. Osim uloge popularnog Bonda, britanski glumac utjelovio je i glavnog lika u filmu ‘Kraven The Hunter’ koji će izaći u kolovozu ove godine.

Jedna od uloga po kojima je Aaron poznat je i uloga Johna Lennona u filmu ‘Nowhere Boy’. Na setu tog filma upoznao je i svoju suprugu, 24 godine stariju Samanthu (57). On je tada imao tek 18 godina. Aaron je Samanthu zaprosio godinu dana kasnije.

Aaron je, nakon vjenčanja, preuzeo i Samanthino prezime, a i ona je preuzela njegovo. U 12 godina braka dobili su dvije kćeri, a Sam iz prvog braka ima također dvije kćeri.

– Znam što je točno imala na sebi kad smo se upoznali. Bila je to bijela majica koju i dalje ima i volim je. Promijenila je moj život, iako ne na način na koji sam očekivao – ispričao je prije nekoliko godina glumac

Njegova supruga se dva puta već suočila s teškim životnim izazovima. Kada je imala 30 godina dijagnosticiran joj je rak debelog crijeva, a tri godine kasnije i rak dojke.

24sata