Sve Me Boli, Ne Mogu U WC Da Idem, Ni Da Sjedim: Maca Diskrecija Ugradila 800 Kubika Pa Prolazi Pakao!

Showbizz

Sve me boli, ne mogu u WC da idem, ni da sjedim: Maca Diskrecija ugradila 800 kubika pa prolazi pakao!

Bivša rijaliti učesnica i starleta Senada Nurkić, poznatija u javnosti kao Maca Diskrecija, riješila je da potpuno promijeni fizički izgled, te se nakon mnogih estetskih korekcija na licu i tijelu odlučila i za operaciju svoje pozadine.

Naime, kako je otkrila u lajvu na društvenoj mreži TikTok, Maca je podigla svoju zadnjicu i znatno je povećala, pa je tom prilikom i otkrila kako se osjeća nakon hirurškog zahvata.

– Tri sata je trajala operacija, za one koje ne znaju, ubacila sam 800 kubika. Trpim bolove, sve me boli, ne mogu ni u toalet da odem, sve radim stojeći, ne smijem da sjednem, da ne sj…m g..u, ali prezadovoljna sam, tako je čvrsta i velika, doktor mi je super napravio zadnjicu – pohvalila se starleta i dodala:

– Prezadovoljna sam, doduše sada sam sva u modricama i boli me, ali proći će, mnogo sam srećna, tanke nogice, a velika, oblikovana g..a, jedva čekam da prođe oporavak da pokažem. I struk sam radila, sutra imam prvi kontrolu… Sva sam u modricama, po cijelom tijelu znači, do mora će valjda proći. Idem na Mikonos – rekla je Maca na pomentuoj društvenoj platformi. (ekskluziva.ba)