VEĆ DUGO SE BORIM DA TO KAŽEM, ALI MORAM DA PRIHVATIM PATNJU I BOL: Jelena Đoković ogolila dušu, pa otkrila kakve probleme ima

Showbizz

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, već godinama vodi svoj blog u kome često otvoreno i iskreno govori o problemima s kojima se nosi.

Tako je u jednom od blog postova otkrila šta joj je bilo najteže da postigne kada je rad na sebi u pitanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

‒ Već dugo se borim da kažem “izvinite” kada je potrebno i prihvatim kako nisam savršena. Otkako sam krenula na duhovni put unutrašnjeg rasta, počela sam da shvatam koliko je važno izviniti se ‒ istakla je Jelena i otkrila kako je mnoge lekcije naučila na putu da postane bolja verzija sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

‒ Moje shvatanje života je kako smo ovde da bismo bili ljudi i pokazali to u svakoj ulozi koju preuzimamo. Kako postajemo mudriji i stariji, možda ćemo bolje raditi stvari, ali ćemo nastaviti da grešimo. Trebalo bi da budemo otvoreni za nova iskustva celog života. Prestaćemo da pravimo greške samo ako prestanemo da pokušavamo nove stvari. Moramo prihvatiti patnju i bol kao proces učenja. Najkorisnija veština koju ćemo ikada naučiti je izviniti se i učiti iz sopstvenih grešaka ‒ zaključuje Jelena u svom blogu, prenosi Blic.

(Kurir.rs)