Izašla iz okvira klasike: Jelena Đoković u papreno skupoj kombinaciji, u ovakvom izdanju je nikad niste videli

Showbizz

Stajling Jelene Đoković oboriće vas s nogu

Kao supruga najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, Jelena je svakodnevno pod budnim okom javnosti, tako da je i njen stajling stalno na udaru komentara.

Nedavno je uslikana na premijeri predstave „Laž“ u Beogradskom dramskom pozorištu, u društvu lepe manekenke Sofije Milošević, a stajling Jelene Đoković je tom prilikom, kako se čini, izašao iz njenog okvira. Kao neko ko godinama neguje jednostavan i klasičan stil i retko kada izađe iz svoje zone komfora i jednobojnih komada, ovog puta iznenadila i oduševila sve prisutne.

Naime, Jelena je za ovu priliku odabrala karirani krop top i suknju sa dubokim strukom u istom dezenu, koja je istakla njenu vitku figuru. Preko ove odevne kombinacije nosila je beli kaput koji joj savršeno pristaje, a odabir srebrnih sandala na špic dao je celoj kombinaciji posebnu notu elegancije.. Sveden nakit, pokupljena kosa i osmeh od milion dolara, stajling Jelene Đoković čine kompletnim.

Ipak, ono u šta su bile uprte oči svih prisutnih jeste torba Jelene Đoković. Naime, ona je izabrala malu tašnu marke Dior koja košta 4.000 evra. Ovaj deo Jeleninog asesoara izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama jer neki smatraju da nema potrebe za takvim bahaćenjem.

Jelena je bila odlično raspoložena tokom cele večeri, a osmeh koji nije skidala s lica pokazatelj je da je i te kako uživala u dugo iščekivanoj predstavi „Laž“.

IZVOR: Svet

SLIKE: ATA images