ZVEZDAN DOBIO ZABRANU PRILASKA ANĐELI ĐURIČIĆ! Isplivali Novi Detalji Prijave, EVO NA KOLIKO GODINA ROBIJE BI MOGAO BITI OSUĐEN?!

Showbizz

ZVEZDAN DOBIO ZABRANU PRILASKA ANĐELI ĐURIČIĆ! Isplivali novi detalji prijave, EVO NA KOLIKO GODINA ROBIJE BI MOGAO BITI OSUĐEN?!

Zvezdan Slavnić dobio je zabranu prilaska svojoj bivšoj djevojci Anđeli Đuričić.

Ova zabrana je navodno izrečena automatski nakon što je Anđela podnijela krivičnu prijavu protiv svog bivšeg dečka. Anđela je otišla u Crnu Goru kako bi se emotivno stabilizovala i prevazišla traume koje je pretrpjela tokom veze s Zvezdanom nakon što su oboje izašli iz Zadruge 6.

Trenutno nije poznato da li je Zvezdanu već dostavljeno rješenje o zabrani prilaska. Prema navodima, on nema prava da prilazi Anđeli, niti da stupi u kontakt s njom.

Zvezdan se još nije oglasio povodom navodne zabrane prilaska. Prema informacijama pomenutog medija, njihova veza je imala ozbiljnih problema i nakon što su napustili Zadrugu 6. Navodni razlog za raskid je bio fizičko nasilje, tačnije, navodni incident u kojem ju je Zvezdan udario.

Prema riječima izvora, prije nego što je Anđela otišla u Crnu Goru, ona i Zvezdan su se posvađali, a on je navodno udario i nanio joj povrede. Ona o ovome ima i dokaze.Međutim, ovaj događaj ostavio je duboke emocionalne traume na njoj, pa je posjećivala psihologa kako bi skupila hrabrosti za suočavanje s ovim problemom na sudu, što se čini kao prikladan korak.

Anđela je dugo razgovarala s advokatima i psiholozima kako bi se pripremila za ovaj proces nakon svega što je proživjela. Ukoliko se na sudu dokažu navodi iz njene krivične prijave, Zvezdan bi mogao biti osuđen i na do 5 godina zatvora. Za nasilje u porodici sa teškim tjelesnim posljedicama, kazna zatvora može biti i do 10 godina. Imajući u vidu da je Zvezdan već ranije osuđivan, sud to može uzeti kao otežavajuću okolnost prilikom određivanja kazne.

(Informer)