Naše pevačice koje izgledaju negovano i u četrdesetim, bez pomoći estetskog hirurga: Koja zaslužuje tron?

Showbizz

Dive koje ne podležu pritisku današnjih trendova

Balkan je “plodno tlo” rasnih lepotica, a veliki broj njih se nalazi upravo u industriji zabave – posebno u estradnim vodama. Međutim, sa menjanjem društvenih standarda lepote, koji nam nameću neophodnost mladolikosti i savršenu asimetriju, većina njih se, u potrazi za eliksirom mladosti, izgubi u rukama estetske hirurgije i umesto da se prolepša – izobliči se.

Ali, postoje i one koje stare graciozno, ne podležući pritisku, a čak i ukoliko su nešto radile (što znaju samo one) – to je urađeno u najsuptilnijoj meri. Ko sa naše scene izgleda negovano i sveže, a prirodno?

Jelena Tomašević (40)

Jelena važi za jednog od naših najboljih vokala, a godinama nas već “časti” kvalitetnim hitovima od kojih nema nameru da odustane.

Kao što ne sledi trendove u muzici, već ostaje verna kvalitetu, tako radi i na polju estetike – te, iako je napunila 40 godina, izgleda vrlo mladoliko.

Ana Stanić (48)

Ana je privukla pažnju kako svojim glasom, tako i stasom, još ranih devedesetih, a kada se otisnula u solo vode, početkom dvehiljaditih, pokazala je svoje izvanredno muzičko umeće. Poput Jelene, ona je odana kvalitetu, što možemo videti i po njenoj koži.

Četrdesetosmogodišnja pevačica je zagovornik zdravog života, te izrazito pazi na svoju ishranu i redovno trenira pilates, a njeni trbušnjaci su za pozavideti!

Aleksandra Radović (49)

Našu pop zvezdu deli samo jedna godina od “zlatnih” pedeset, a to nikada ne bismo mogli da zaključimo – gledajući je. Negovana brineta ne priča o svom izgledu, ali je više nego očigledno da mu pridaje mnogo pažnje, delujući potpuno prirodno.

Lena Kovačević (41)

Lena je mnogo kraće na sceni nego gorenavedene koleginice, ali je ubrzo pokazala da je i te kako dostojna da u muzičkom smislu bude u jednakom rangu sa njima.

A kad govorimo o estetici – reči su suvišne. Ona je oličenje sofisticiranosti i glamura iz “zlatne ere” Holivuda.

Ostala izdanja ovih diva pogledajte u nastavku u galeriji i pišite nam koja prema vašem mišljenju zaslužuje da se nađe na prvom mestu.

(Ona.rs)