NEDELJNI HOROSKOP: Blizance muči nervoza, Lavovi primećuju jednu osobu sa posla

Zanimljivosti

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Ove nedelje imamo prelazak Merkura u znak Vodolije. Na snazi je intelektualna snaga, originalnost i želja za promenama. U prvoj polovini nedelje smo podržani od Venere i Urana, pa su moguće iznenadne lepe promene.

Ovan
Posao: Aktivnost i zadovoljstvo. Na trenutke je moguće doći do pada energije, ali se brzo regenerišete. Promene na bolje su evidentne.

Ljubav: Slobodni poznastva i mogućnost nekog flerta ili avanture. Zauzeti planiranje zajedničkog života, a neki zanimljivog puta.

Zdravlje: Moguće prolazne tegobe kada je koštani sistem i bol u mišićima.

Bik
Posao: Lepa nedelja. Iskoristite je najbolje što možete. Izbegavajte manje nesuglasice sa saradnicima. Kako god lepa uspešna nedelja kada ste vi u pitanju. Promene posla ili samog načina rada je moguć u ovom periodu.

Ljubav: I na ovom segmentu života mogućnost iznenadnog ulaska u vezu. Neko vam može pokrenuti emocije ako već nije. Zauzeti izbegavajte nesuglasice. Partner može biti malo nervozniji, podržite ga.

Zdravlje: Dobro se osećate. Odmarajte kada god vam se ukaže prilika.

Blizanci
Posao: Promenljiva nedelja. Vreme je da kujete planove usmerene ka boljoj budućnosti. Zadovoljstvo neće izostati. Moguća su prolazna nezadovoljstva, ali očekujte pozitivan ishod i bolje finasije.

Ljubav: Uskoro vam predstoje jako lepi trenuci. Sada su moguće manje nesuglasice sa vama zanimljivim osobama. Razmišljaćete o ulasku u vezu.Zauzeti trebaće vam više strpljenja. Pojačane strasti i manje nesuglasice su moguće. Kraj nedelje donosi osećaj zadovoljstva.

Zdravlje: Pojačana nervoza i osećaj premora. Jačajte imunitet.

Rak
Posao: Lepa nedelja na ovom polju.Svi koji se bave javnim poslom imaće manjih blokada. Na sreću vi će te sve to rešiti najbolje što možete. Blagi oprez na potrošnju novca. Nenadani izdaci su mogući, ali biće i novca.

Ljubav: Slobodni mogućnost ulaska u avanture ali i bitna dešavanja. Jedan susret vas može prijatno iznenaditi. Zauzeti lepa nedelja sa manjim oscilacijama u raspoloženju. Voljena osoba može biti napeta i sa manje razumevanja u vašem odnosu. Svakako ako i dodje do toga sve će se ubrzo popraviti.

Zdravlje: I kod vas je moguć pad energije i pojačana nervoza. Vreme provodite u prirodi i odmarajte.

Lav
Posao: Uspešna nedelja. Od sredine nedelje lepa dešavanja i promene koje će vam prijati kroz vreme. Dosta ćete raditi ali vam to neće teško pasti. Finasije dobre.

Ljubav: Nije period za ulazak u ozbiljne emotivne veze. Ubrzo ako je bilo nedoumica sve će se iskristalizovati. Zauzeti jedno olakšanje i planiranje kraćeg puta ili odmora sa voljenom osobom. Ako dodje do manjih nesuglasica i kod vas, samo ostanite smireni. Lepi trenuci predstoje.

Zdravlje: Blagi oprez na cirkulaciju i hronične zdravstvene probleme.

Devica
Posao: Dosta povoljnosti i zadovoljstva. Vreme je da napravite plan i kako vi samo znate organizujete svoj rad. Uspeh neće izostati.

Ljubav: I u ovom segmentu života lepa dešavanja. Uživaćete u prijatnom društvu a neki od vas mogu ući u zanimljivu emotivnu priču. Zauzeti lepa iznenadjenja.

Zdravlje: Dobro se osećate. Kao i kod mnogih savet je da jačate imunitet.

ona.telegraf.rs