Žena ubila muža i dvije kćeri, a potom cijev okrenula na sebe

Svijet

Žena iz New Jerseyja ubila je svog muža i njihove dvije mlade kćeri, a potom i sebe nakon što je njihova obiteljska kuća u predgrađu oduzeta.

Andrea Alarcon (42) pucala je i ubila svog supruga Rubena (51) i kćeri Scarlett (9) i Emmu (6) prije nego što je napalila sebe u obiteljskoj kući u okrugu Union.

Lokalna policija stigla je oko 10:30 u srijedu kako bi obitelji uručila obavijest o deložaciji, međutim, pronašli su četiri tijela sa smrtonosnim ranama od vatrenog oružja, prenosi NY Post.

“Oružje kojim je počinjeno ubojstvo pronađeno je u blizini ženina tijela, a to je istražitelje navelo na zaključak da je Andrea odgovorna za obiteljsko ubojstvo”, kažu tužitelji.

Kuća je prethodno prodana u studenom za 322.000 dolara, nakon čega je obitelj, koja je tamo živjela 15 godina, imala 60 dana da je napusti.

“Ne postoji razumno objašnjenje za tragedije ovakvih razmjera. Naše misli idu uz obitelj i prijatelje žrtava i cijelu zajednicu nakon ovog strašnog događaja.”, rekao je tužitelj William Daniel.

Šef sindikalne policije Christopher Donnelly opisao je smrt obitelji kao duboko tragičan događaj koji je do temelja potresao zajednicu.

“Naša srca su uz obitelji i voljene žrtve”, rekao je Donnelly. novizivot.net