Vučić optužio posmatrače iz Austrije: Pokrali ste predsednika svoje stranke, a nama solite pamet

Region

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svom obraćanju komentarisao je i strane posmatrače navodeći da su “oni pokrali predsednika svoje partije u Austriji, a došli su ovde da nama sole pamet”.

Vučić je naveo da su mu „najzanimljiviji“ posmatrači iz Austrije koji su nakon što su bili na biračkim mestima rekli da nikakve nepravilnosti nisu videli, ali da su videli mnogo toga na društvenim mrežama.

„Jedan je počeo da cokće pa brzo prestao da cokće… Otišli na biračka mesta i nisu videli nepravilnosti, ali su posle videli na društvenim mrežama… Oni su pokrali predsednika svoje partije u Austriji, a došli su ovde da nama ovde sole pamet?“, rekao je Vučić.

On je ukazao da će „mnogi pokušati da uruđavaju Srbiju“.

„Naravno da će mnogi pokušavati da urušavaju Srbiju, kao što je Kurti juče rekao da su izbori pokradeni u Srbiji, kao što i neki drugi žele Srbiju slabiju, kao što i neki drugi žele da Srbija bude lutak koji će da pokreću na svojim konopčićima, kao što su uvek to radili, gde će moći da biraju vlade, ministre, gde će moći da odlučuju o politici koja se vodi, gde će moći da nam narede, pozovu telefon ili pošalju faks, ne moraju mejlom da se muče, ‘sutra uvedite sankcije Rusiji’. Eto, mi hoćemo da vodimo svoju politiku“, zaključio je predsednik.nova.rs