“JEDEM SLANINU, ČVARKE, PODVARAK NA DOMAĆOJ MAST” Sneki U ŠESTOJ Deceniji GRMI Kako Dobro Izgleda, A Samo KALORIČNA Jela Na Stolu

Showbizz

“JEDEM SLANINU, ČVARKE, PODVARAK NA DOMAĆOJ MAST” Sneki u ŠESTOJ deceniji GRMI kako dobro izgleda, a samo KALORIČNA jela na stolu

Pevačica Snežana Babić Sneki (56) godinama važi za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj sceni. Dok se mnoge njene koleginice bore sa raznim dijetama da bi izgledale savršeno, Sneki tvrdi, da ona jede dosta kaloričnu hranu, ali da je i dalje fit.

Moram da kažem da ja nisam opterećena izgledom iako ljudi misle da sam opterećena i da previše pridajem značaja tome. Normalno živim. Pitale su me devojke u šminkernici: “A šta vi jedete, pa tako izgledate?” Ja im kažem, jedem slaninu, jedem čvarke, imam pravu domaću mast, jedem jaja. Domaći podvarak je moj specijalitet. Eto, odakle dobra linija – rekla je Sneki.

Inače, Sneki je ponosna vlasnica najdužih nogu estrade, a ovu titulu nosi godinama. Uskoro puni 56 godina, ali i dalje ima telo na kom bi joj pozavidele mnoge mlađe koleginice.

Podsetimo, pevačica Snežana Babić Sneki gotovo nikada ne govori o svom privatnom životu, a poznato je da se 2009. razvela od nemačkog biznismena srpskog porekla Radomira Stojanovića. Od tada, svoje emotivne partnere nikada nije predstavljala javnosti, a nedavno je istakla da i nakon kraha nije izgubila veru u brak.

kurir.rs/republika/preuzeo I.L.