„Kad popije, to je bilo bežanje iz kuće“: Kuma Danice Maksimović otkrila nepoznate detalje iz života glumice

Showbizz

Glumica Danica Maksimović poreklom je iz Aranđelovca, a u Beograd se doselila kada je upisala studije glume.

Njena kuma sada je otkrila neke nepoznate detalje o glumici, a između ostalog i to da je Danica oduvek sanjala o tome da postane glumica.

„Ona je od uvek pričala da će da postane glumica. Od uvek je to pričala, kada je otišla da upiše fakultet, prvu godinu nije prošla, upisala je prava, završila godinu da na Pravnom fakultetu i sledeće godine je ponovo pokušala i primljena je. Inače, ostvarila je svoj san“, rekla je za „Blic“ Daničina kuma Nada.

Nada je rekla i da je Danica veoma dobra i plemenita osoba, ali da nije imala lako odrastanje zbog oca koji je imao problema sa alkoholom.

„Majka je bila kuvarica… Pa, njima je, možda, glavni bio problem što je otac alkoholičar bio. On je jako dobar bio, inače, ovako, ali kad popije, onda je to bilo bežanje iz kuće. Uvek su one bežale kod nas ovde. Onda usred noći, moj tata ode, pa ga tako smiri, onda on fin… Nije to bilo svakodnevno pijanstvo, ali on nekakvu snagu, nešto dobije kad… Imaš ljude koji su gadni u piću i koji ne treba… Žalosno je bilo posle kako je ostao da živi i kako je on i umro“, ispričala je ova žena.

Kako kaže, odrastanje sa takvim ocem, ostavilo je određene posledice na Daničin život.

„Pa, to je ostavilo, na primer, taj dečko je, taj prvi o kom ja pričam, ošamario. Nije to bio neki šamar, i to je bio kraj veze. Iako ga je ona ludo volela, ali, valjda je zbog oca, zbog tog fizičkog kontakta, on je nju kao dete i majku… To je za nju bio, znači, kraj. Nije mogla da mu pođe preko toga“, istakla je Nada.

Danica je svojevremeno otvoreno govorila o svojim problemima sa alkoholom, a njena kuma se osvrnula i na tu temu.

„Ja sam se iznenadila, jer prosto mi je bilo neverovatno da to niko nije primećivo, da je ona došla do toga. Pričala je kako je došla, kako je to počelo, da se nije napijala, nego da ona jednostavno, pre predstave, ajde popijemo po jednu, a ako si ti svakodnevan, ako ti svakodnevno uzimaš po čašicu ili dve, ti onda tako postaješ alkoholičar. Ona je otišla da se leči i javno je to pričala. Ja sam se baš iznenadila za nju kako je to i svaka joj čast što je to tako sve ispričala, da se ne libi“, zaključila je kuma Danice Maksimović za pomenuti medij.

ova.rs