Ova Kuća Nekada Je Bila Prepuna Ljubavi, A Danas Je U Njoj Ostala Samo Snežana: Ovako Izgleda Pjevačicin Dom (Foto)

Showbizz

Ova kuća nekada je bila prepuna ljubavi, a danas je u njoj ostala samo Snežana: Ovako izgleda pjevačicin dom (foto)

Diva narodne muzike, Snežana Đurišić godinama je živjela u elitnom beogradskom naselju Dedinje, ali su prije mnogo godina ona i suprug, harmonikaš Slobodan Gvozdenović, poželjeli mir za svoju porodicu, pa su odlučili da se presele. Kuća Snežane Đurišić tada je po njenoj želji izgrađena u Jajincima.

Pjevačica i njena porodica izgradili su veliki, ali topao i ušuškan dom po svojoj želji i mjeri. Ono što im je tada bilo bitno je da imaju prostrano dvorište prepuno zelenila u kome će trčkarati njihova dgeca, ćerka Marija i sin Marko. Godinama kasnije u prelijepom dvorištu uživali su i uživaju njihovi unuci.

Nažalost, otkad je njen suprug preminuo, pjevačica živi sama u porodičnom domu, ali se uvijek sa radošću prisjeća vremena kada je njena kuća bila puna djece, prijatelja… Snežana je oduvijek znala kako želi da izgleda njen dom, ali kada ga je gradila odlučila je da konsultuje stručnjaka koji je ispunio sve njene želje, pretvorivši zamisli u djela.

– Kada smo odlučivali kakav će biti raspored prostorija, konsultovali smo arhitektu koji je ostvario sve naše želje. Meni je bilo najvažnije da imam veliki dnevni boravak i kuhinju, što sam i dobila. Često kuvam, a dok spremam hranu ne volim da se osjećam skučeno. Nije mi teško da udovoljim svojim najbližima tako što ću im napraviti omiljeno jelo, jer je za mene najveća sreća kada su mi ukućani zadovoljni – ispričala je svojevremeno za “Story” pevačica.

I dok je danas sasvim normalno da svi oni koji imaju kuće ili velike stanove imaju i posebnu prostoriju za garderobu, osamdesetih godina to nije bio slučaj, ali je Snežana imala. A, kako je izgledala prostorija o kojoj mašta svaka žena, pjevačica je prije mnogo godina pokazala u magazinu Sabor.

ored garderobera, pjevačicin dom poseduje kuhinju, ogroman dnevni boravak i četiri spavaće sobe, a svaki kutak vlasnicu podseća na ljubav koju je imala u braku sa suprugom čiji odlazak ni danas ne može da prežali

svet-scandal.rs