ŠOK FOTKE SARE JO: Objavila GO*E GR*DI dok se mazi sa dečkom! Evo kakav je potez NAPRAVILA kad je shvatila da je POGREŠILA!

Showbizz

Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, ne krije da uživa u ljubavi sa plesačem Žigom Sotlarom, s kojim je u vezi skoro godinu dana.

Par se nedavno vratio i sa letovanja u Hrvatskoj, a koliko su zaljubljeni, pokazuje i činjenica da se golupčići gotovo ne razdvajaju i da su stalno zajedno.

Iako smo od Sare navikli da je na nastupima uvek u atraktivnim seksi kostimima, koji više otkrivaju nego što pokrivaju, dok privatno najčešće vreme provodi u trenerkama i pidžamama, jedna fotografija poprilično je iznenadila njene fanove.

Na Instagram storiju popularne pevačice nedavno se pojavio momenat strasti na terasi, koji je privukao pažnju mnogih koji su komentarisali da se iz aviona vidi da su Sara i Žiga jedno u drugo zaljubljeni do ušiju. Na njemu se vide njih dvoje u strasnom zagrljaju, dok je Sara bez brushaltera, pa su se na fotografiji mogle videti i njene bradavice.

Kada je shvatila da je greškom objavila fotografiju koja otkriva više nego što je želela, Sara je fotografiju obrisala, ali se ona kao munja proširila društvenim mrežama.

Sara nije odgovorila na naše pozive.

Kurir.rs/A.Panić