“HRISTOS SE RODI” Dečko Jovane Jeremić u programu uživo držao govor, pa napravio LAPSUS: Ona ga samo pogledala i rekla JEDNO

Showbizz

Voditeljka Jovana Jeremić i njen dečko, biznismen Dragan Stanković, ovog jutra su domaćini Jutarnjeg programa na Pinku u vili koju grade u Grockoj.

Brojni gosti su uveliko stigli, a na red je došla i zdravica koju je prvo održala Jovana, a onda i njen izabranik Dragan Stanković

Kada je Jovana završila, Dragan je želeo da svima čestita praznik, pa je umesto “Hristos Vaskrse”, rekao “Hristos se rodi”.

Ja neću dugo govoriti. Svim pravoslavnim vernicima bih čestitao, Hristos se rodi… Mali lapsus – rekao je Dragan koji se preznojio, a Jovana ga je samo pogledala i odgvoorila: “Tako je, tako je”.

Draganovi sinovi dočekuju goste
Inače, voditeljka je za ovu priliku obukla kratku crvenu haljinu, a na samom početku Jutarnjeg ona je pozdravila Draganove sinove Miloša i Mihaila.

– Biće nam zadovoljstvo da dočekujemo goste – rekli su oni.

– Ovo je moja snaga i moj najveći kapital koji imam – rekao je Dragan, koji je sinovima čestitao Usrks.

Inače, na razgovoru sa Željkom Mitrovićem Jovana Jeremić je plakala je kao kiša- dao joj dva uslova, drugi je slomio

Dekoracija na zavidnom nivou
Jovana se potrudila da sve bude besprekorno, od dekoracije, muzike, atmosfere, hrane…

Voditeljka je zajedno sa Draganom Stankovićem i njegovim sinovima dočekivala goste, a na Instagramu je podelila i dekoraciju koja je bila na zavidnom nivou.

Zlatni escajg, zlatna uskršnja jaja su bili samo deo dekoracije, a na svakom tanjiru nalazila se pločica sa natpisom “Hristos Vaskrse” koja će pripasti svakom gostu koji se našao u Jutarnjem.

Jovana pokazala rođenog brata
Jovana je danas pozvala brojne ličnosti sa javne scene, a među njima se našao i minitar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Dragan Stanković je odmah seo pored Dačića, a onda je Jovana dovela i rođenog brata Predraga i to sa posebnim razlogom.

Predrag je, inače, veliki obožavatelj Ivice Dačića, a ovog jutra je obuo i čarape sa njegovim likom koje je odmah pokazao ministru unutrašnjih poslova.blic.rs