Teodora otkrila pol bebe: Ljubav između mene i tvog tate je toliko jaka, jedva te čekamo FOTO

Showbizz

Teodora Džehverović postaje tetka na leto

Pre nekoliko dana svi su se šokirali kada su na Instagramu ugledali fotografiju Teodore Džehverović kako drži ultrazvučni nalaz. S obzirom na to da je pre mesec dana okončala višegodišnju vezu sa košarkašom Ninom Čelebićem sa kojim je trebalo ovog proleća da stane na ludi kamen, svi su se zapitali ko je otac bebe?

Međutim, onda se saznalo da Teodora Džehverović postaje tetka ovog leta. Njen stariji brat Sava i Adriana, pevačicina snaja očekuju njihovo prvo dete. Popularni influenseri su već više od godinu dana u braku, a beba stiže kao kruna velike i dugogdišnje ljubavi.

Juče je Teodora organizovala iznenađenje za pamćenje budućim roditeljima gde su otkrili pol bebe. Ispaljene su konfete roze boje i tada se saznalo da će za nekoliko meseci u dom Džehverovića stići devojčica Dorotea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Džehverović (@adrianakadar)

– Kada sam saznala da je Dada trudna, u svojoj sam glavi videla samo jednu sliku, Savu dok drži mene za ruku sa 12 godina. Znala sam da je devojčica. Ovoj malenoj ću dati sve ono što je moj brat dao meni, a to će za mene biti težak posao. Ljubav između Save i mene je toliko jaka da ne postoje reči kojima je mogu opisati. Hvala ti Dado na svemu što činiš za mog Savu. Da sam mogla da biram, ne bih izabrala bolju osobu za njega. A teb Bože, hvala što si nam svima podario ovakvu radost. Malena, voleće te tetka mnogo i ne ogu da dočekam da osetim tvoje rukice. – napisala je pevačica.

ekskluziv.rs