Glumac (47) otkrio da će mu surogat majka roditi dete: Pored Marije, ovaj beogradski šmeker doneo istu odluku

Showbizz

I brojne inostrane zvezde dobile su decu pomoću surogat majke, otkrivamo vam koje…

Naša muzička zvezda i jedina srpska pobednica na muzičkom takmičenju “Evrovizija”, Marija Šerifović, ostvarila se u ulozi roditelja.

Trudnoću nije iznela ona, već surogat majka, u Los Anđelesu, u Americi.

Otac deteta nije poznat, kao ni ko je surogat majka koja je na svet donela dečaka Maria.

Šerifovićeva te informacije drži u strogoj tajnosti, što običaj i nalaže.

Za one koji ne znaju, surogatsko majčinstvo može biti rešenje za žene sa zdravstvenim stanjem koje onemogućava ili čini opasnim za njih da zatrudne i rode.

Surogat majčinstvo je mnogim ženama promenilo život.

Zahvaljujući tome žene koje nisu, iz bilo kog razloga, mogle da postanu majke, dobile su dete i ostvarile životnu želju.

Aleksa Jelić
Pre Marije Šerifović, naš umetnik, pevač, baletski igrač i glumac Aleksa Jelić (47), poznat i po učešću u talent šou “Tvoje lice zvuči poznato”, nedavno je priznao da će dati sve od sebe da se ostvari u ulozi roditelja i to na način da mu dete rodi surogat majka.

On je priznao da će u proces dobijanja deteta preko surogat majke ući sam, ali ističe da ne odustaje od potrage za srodnom dušom.

– Ovo je moja lična priča i nisam mislio da će toliko zainteresovati javnost. Možda u smislu da je sve moguće i da niko nikada ne treba da odustane od svojih želja ma kako izgledale teške i nemoguće. I jeste u Srbiji tabu tema, čujte, Srbija u nekim segmentima i dalje živi srednji vek. Ne bi mi prijalo da izazove interesovanje na nivou informacija, prepričavanja, ogovaranja jer ovo je ozbiljna priča koju čovek ne uradi tek da bi uradio nešto već toj odluci prethodi duboko promišljanje, još dublja ljubav te sam spreman za novi deo starog života – rekao je Jelić i dodao:

– Plaši me vreme u kome živimo, ratovi, pandemije, sve ono što će tek doći. Plaše me ljudi, njihova oholost, zloba i bol koji su spremni da nanesu drugima. I na kraju, plaše me i godine koje imam, ali sada je momenat. Sada ili u sledećem životu – naveo je umetnik.

– Surogat majku ne biraš, već biraš donatorku jajne ćelije, te dete može biti i bele puti, latino ili čak crne boje kože. Nemam nikakve kriterijume, tek kada budem dobio ponudu i izbor donatorki, odlučiću. Ceo proces je dosta složen i prolazi rigorozne medicinske procese i jedino što ne možeš da biraš je pol bebe – rekao je za Blic ranije Aleksa Jelić.

I tri velike svetske zvezde dobile su decu pomoću surogat majke
Paris Hilton
Svetski model i glumica Paris Hilton je ove godine pomoću surogat majke dobila dvoje dece, prvo sina, a zatim i ćerku.

Naslednica jedne od najvećih imperija na svetu je nedavno javno progovorila o porodici i otkrila zbog čega je odlučila da decu dobije uz pomoć surogat majke.

Kako kaže, glavni razlog je to što ima posttraumatski stresni poremećaj (PTSP).

-Sve to kroz šta sam prošla kao tinejdžerka… Kad odem kod lekara iz bilo kog razloga, imam napad panike, ne mogu da dišem… Prosto, znala sam da to ne bi bilo zdravo ni za mene ni za dete, koje bi raslo u telu nekoga ko oseća toliku anksioznost – rekla je Hiltonova u svojoj emisiji, prenosi Romper.

Kim Kardašijan
Najpoznatija svetska rijaliti zvezda, Kim Kardašijan i njen bivši suprug reper Kanje Vest četvrto dete dobili su uz pomoć surogat majke.

Kim je tokom pojavljivanja u emisiji “Watch What Happens Live” tada otkrila da će Nort, Sejnt i Čikago dobiti “pojačanje”.

– Tačno je! Zapravo sam to prvi put potvrdila kad sam bila pijana. Slavili smo Božić, i na Badnje veče sam popila previše i sa svima podelila radosnu vest – rekla je Kim svojevremeno.

Naomi Kembel

Jedna od najuspešnijih i najlepših manekenki, prvo dete, ćerkicu, dobila je u 51. godini, a drugo, sina, u 53. godini života.

Kako je i sama pričala, nikada nije kasno da se neko ostvari u najlepšoj životnoj ulozi.

(Telegraf.rs)