PRE 2 GODINE SE POVUKAO SA SCENE I SAMO JE JEDNOM VIĐEN U JAVNOSTI! Evo Šta Je Brena Govorila O Sinu Stefanu I Šta On Danas Radi

Showbizz

PRE 2 GODINE SE POVUKAO SA SCENE I SAMO JE JEDNOM VIĐEN U JAVNOSTI! Evo šta je Brena govorila o sinu Stefanu i šta on danas radi

Stefan Živojinović, sin pevačice Lepe Brene, koji se svojevremeno bavio muzikom, rešio je da odustane od karijere i od tada se retko može videti u javnosti. Lepa Brena svojevremeno je progovorila o odnosu sa sinom, te otkrila kako on sada živi.

– Podržali smo njegovu odluku da se ne bavi više muzikom. Ako smo u stanju da prihvatimo tuđe odluke, što ne bismo prihvatili i odluke naše dece. Bitno mi je da su naša deca srećna, a čime će se oni baviti, to je pitanje njihovih izbora, koje Boba i ja uvek podržavamo.

– Sa Stefanom je sve u savršenom redu, on se sada bavi drugim poslom. Ne pojavljuje se na većim okupljanjima ljudi da ne bi dobio koronu. To je jedina priča koja je relevantna. Viđamo se u kući i družimo se, sasvim normalno – rekla je Brena tada za “Stori”.

kurir.rs