SVI KAŽU DA JE MAJKA JOVANE JEREMIĆ PRELEPA ŽENA: Mužu Oprostila Neoprostivo, Mnogi Misle Da Je Veća Dama Od Ćerke

Showbizz

SVI KAŽU DA JE MAJKA JOVANE JEREMIĆ PRELEPA ŽENA: Mužu oprostila neoprostivo, mnogi misle da je veća dama od ćerke

Voditeljka Jovana Jeremić ne prestaje da intigira javnost mnogim potezima, i dok joj se jedi dive na smelosti, drugi smatraju da prelazi granicu dobrog ukusa. Kako ističe, za rejtnig živi, ali da je zahvalna svojim roditeljima koji su je odmalena učili da samo poštenim radom može da se dođe do velikog uspeha.

Naime, Jovana je odrasla u Ljigu, a potiče iz radničke porodice. Njeni roditelji, Olga i Miodrag, držali su čuvenu kafanu na ibraskog magistarli, gde su često svraćale i poznate ličnosti. Za majku je neretko isticala da je stub porodice, te da je znala da zažmuri na očeve “izlete”.

– Mama, hvala ti. Čak i kad se ne slažemo koji je put, mama, znaš da su nam ciljevi uvek bili isti. Volim te. Na svoj način. Tvoja ćerka – napisala je ranije Jovana.

Olgica slovi za veliku damu koja je uvek otmeno obučena. Oni koji je poznaju kažu da zrači neverovatnom toplinom i harizmom, kao i da joj je osmeh zaštitni znak. Kontorverzna voditeljka svaki priliku koristi da istakne koliko je ponosna na majku i oca, koji su uspeli da se odupru svim izazovima, a uskoro će proslaviti i 50 godina braka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

– Ponosna sam na vas i sve sto ste zajedno prosli, videli, posteno zaradili,a pre svega, sto ste me vaspitali da se u zivotu oslanjam samo na sebe i svoj rad, koji me vec godinama vodi ka krajnjem cilju- biti najbolja verzija sebe. Dva velika radnika, dva dobra coveka, od nule do imperije svojim krvavim radom- dokaz da ljubav i rad jedino daju rezultat. Postoje mnoge kafane na Ibarskoj magistrali, ali jedan je “Dva brata”, toliko bitna tacka skretanja da je u Mercedesovoj karti Srbije upisana tim imenom “Dva brata” restoran. Mija i Olga, to su srca dva. Zanavek – napisala je jedom prilikom voditeljka.

Komšije iz Ljiga svojevremeno su otkrile mnoge nepoznate detalje o popularnoj voditeljki i njenoj porodici.

– Kad je završila maturu ovde u Ljigu, nije htela da se slika sa svojom generacijom za maturski pano. Jako se zamerila sa svim profesorima jer je nisu proglasili za đaka generacije. Ona se fotografisala posebno i uramila tu svoju matursku sliku sa imenom i prezimenom, gde je pisalo “đak generacije”, a onda ju je, da bi što više sugrađana to videlo, stavila u jedan stakleni izlog advokatske kancelarije u centru grada. Obradović se taj advokat preziva, a zvali su ga Muja, po ocu – ispričala je jedna od gospođa za beogradske medije.

Druga je otkrila da su njeni vredni ljudi.

– Jovana nije jedinica, ima starijeg brata i sestru, koja se nije udavala, ima nekih četrdesetak godina. Ona ima stan u Beogradu, završila je ekonomiju. Jovana je lepša od nje, pravi je đavo. Jovanin brat Peđa je otišao odavde pre desetak godina i nije se vratio u Ljig, jer su se roditelji smrtno posvađali s njim. Neki porodični problemi. Mija joj se zove otac, njeni su bili ugostitelji. Držali su tu restoran “Dva brata” na Ibarskoj magistrali, ali je on zatvoren pre pet godina, kad su otišli u penziju. Nisu loši ljudi, radni su, malo čudni. Zovu ih “buve” ovde po Ljigu – otkrila je jedna komšinica Slobodanka za “Kurir”

. stil.kurir.rs