OVO JE KUĆA U KOJOJ JE ODRASLA TANJA SAVIĆ! U Malom Selu Skromni Dom Koji Privlači Pažnju Svakog Prolaznika: Ona Više Ne Živi Tu

Showbizz

OVO JE KUĆA U KOJOJ JE ODRASLA TANJA SAVIĆ! U malom selu skromni dom koji privlači pažnju svakog prolaznika: Ona više ne živi tu

Tanja Savić često je u medijima govorila da je ponosna na rodno selo Radinac pored Smedereva. Tanja je tokom života u Australiji zapostavila karijeru.

Pre selidbe na drugi kraj planete, Tanja je živela u rodnom selu Radinac pored Smedereva, a veliku količinu novca koju je zaradila uložila je upravo u renoviranje porodičnog doma. Od kada je napustila Australiju i vratila se za Smederevo gde je u centru pazarila stan, Tanji je procvetalo i u ljubavi.

Prvo se pisalo da je u vezi sa gradanočelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem, no ta veza nije toliko potrajala, pa je Tanja brže bolje utehu našla u 11 godina mlađem izabraniku Muhamedu Mukiju Bešiću, koji je pilot.

Za njega se šuška da ima bogatstvo, ali to Tanji nikada nije bio prioritet. Inače, Tanja je pre nekoliko dana na Instagramu demantovala navode da Muhamed postaje njen menadžer. Naglasila je da je to laž, te da ona menadžera ima.

Kurir.rs/ Blic/ Preneo: M. J.