“Nikad neću dobiti zabranu ulaska u Srbiju!” Selma Bajrami se uključila u lajv, pa ponovo razbesnela javnost

Region

Ona se sada uključila putem lajva na svom Instagram profilu gde je govorila o temi koja poslednjih dana trese estradu

Selma Bajrami proteklog vikenda našla se u centru skandala nakon što se u javnosti pojavio njen snimak sa nastupa na kojem peva pesmu “Valle Kosovare” i pokazuje dvoglavog orla.

Ovo je razbesnelo javnost u Srbiji, gde je pevačica i postala popularna, pa su mnogi tražili njen bojkot i zabranu ulaska u našu zemlju.

Ipak, Selmi ovo, čini se, nije nimalo teško palo, pa nastavlja da šokira na društvenim mrežama.

Ona se sada uključila putem lajva na svom Instagram profilu gde je govorila o temi koja poslednjih dana trese estradu.

– Selmić, dođi nam u Srbiju opet, narod te voli – poručio joj je jedan pratilac.

– Ja ću svuda doći, to što drugi pokušavaju da mi nameste, neće im uspeti. – rekla je pevačica, a potom otkrila sve o zabrani ulaska u Srbiju.

– Nisam dobila zabranu, nikada je neću dobiti. Znam da bi neki voleli, ali nadajte se uzalud. Onda bi zabranu trebalo da dobiju svi ovi koji u Bosni i Hercegovini dižu tri prsta – rekla je ona, tvrdi Alo!, što je razljutilo ljude.

– Nisu zabranili, to su samo pokušaji, bojkot. Selma se vraća u punom sjaju. Sve namontirano. Nemam se zbog čega izvinjavati, nisam ništa uradila – nakon čega su krenuli da se nižu razni komentari.

Podršku joj je pružila i mlada koleginica, bivša tamičarka Zvezda Granda, Dada Mešaljić, koja joj je poslala nekoliko emotikona srca.

(Telegraf.rs)