Novak Đoković blistao posle pobede u Torinu: “Zahvalan sam što sam otac dva divna anđela koja mi daju snagu”

Region

“Oduvek sam želeo da igram pred njim”

Da li je iko sumnjao da će Novak Đoković ponovo biti vladar sveta? I da će ponovo osvojiti Završni masters u Torinu. Ukoliko je bilo neke kakve dileme bilo on ih je raščistio poslednjeg dana u nedelji sjajnim trijumfom protiv Italijana koji ga je prethodno porazio.

Nole je bio presrećan posle trijumfa i u izjavi je istakao da je morao da promeni pristup protiv Sinera u odnosu na meč u grupi.

– Jako posebna, jedna od najboljih sezona koje samo imao u životu bez dileme. Kruna je pobeda protiv lokalnog heroja Janika koji je igrao izuzetan tenis ove nedelje. On je fenomenalan. Jako sam ponosan. U poslednja dva dana kako sam igrao protiv Alkaraza i Sinera protiv dva najbolja igrača na svetu pored mene i Medvedeva, kako su igrali, morao sam da pojačam i dobijem mečeve, a da ne čekam da mi oni eventualno predaju pobedu. Taktički sam danas igrao drugačije nego u grupi protiv Janika i sve u svemu fenomenalna nedelja.

Prokomentarisao je Đoković i kako je to igrati pred Stefanom i Tarom, koji su prema njegovim rečima njegova glavna snaga.

– Oni su tako dobri, poslednjih par dana gledali su tenis i oduševljen sam. Oduvek sam želeo da igram pred njim. Od kada su postali svesni šta se dešava i tako sam zahvalan što sam otac dva divna anđela koji mi daju toliko ljubavi u životu i oni mi daju snagu – izjavio je Novak.

(Telegraf.rs)