Jovana Jeremic-Moje Drugarice Su Ljubomorne Na Mog Decka Bizmismena.On Ima Dosta Para A Njihovi Muzevi Nemaju

Showbizz

Jovana Jeremic-Moje drugarice su ljubomorne na mog decka bizmismena.On ima dosta para a njihovi muzevi nemaju

Nakon razvoda od Vojislava Miloševića i jedne neuspješne veze, voditeljka Jovana Jeremić svoju sreću našla je kraj uspješnog privrednika Dragana Stankovića.

 

Ona je prethodnih mjeseci govorila da postoji čovjek koji je osvojio njeno srce, ali nije htjela da otkriva njegov identitet. Ipak, nakon što su u javnosti isplivale njihove zajedničke fotografije, riješila je da svog novog partnera predstavi na Instagramu, gdje je objavila nekoliko fotografija na kojima se ljube i plešu.

Ipak, i prije toga mnogi su se interesovali za Jovanin ljubavni život, ali bezuspješno, sve dok sama nije objelodanila detalje svoje nove ljubavne romanse.

Od samog početka, Jovana nije krila da je riječ o starijem gospodinu. Ona je priznala da je Dragan od nje stariji 14 godina, a mnogi su ostali iznenađeni zbog te informacije. Naime, Stanković je rođen avgusta 1976. godine i ima 48 godina, dok je Jovana krajem oktobra napunila 33.

Inače, ona je ispričala da je Draganov stariji sin, koji se nedavno oženio, mlađi od nje pet godina, te da njen izabranik ima i unuku, ali i da ima mlađeg sina koji je mlađi od nje 10 godina.Jeremićeva ističe da je Stanković pravi gospodin, zreo muškarac i alfa, a mnogi komentarišu da izgleda mnogo mladoliko iako gazi petu deceniju.

Voditeljka planira budućnost sa biznismenom.

“Nikad neću zaboraviti prvi poljubac. To se dogodilo na četvrtom dejtu i tu smo se smuvali. Vozili smo se oko Hrama Svetog Save i bilo je crveno svjetlo na semaforu. U tom trenutku je rekao: ‘Jao, vidi šta tamo ima’. Ja kažem: ‘Šta se desilo?’. Okrenem se i on mene poljubi. Kada se to dogodilo, znala sam da je to čovjek mog života. Bilo je strasno, emotivno… Kada me je dodirnuo i kada je energija prostrujala kroz tijelo, rekla sam: ‘To je to’”, govori Jovana i otkriva da će mu roditi sina, ali i da ga je upoznala sa bivšim mužem Vojislavom Miloševićem:

“Hoću da mu rodim sina. To nije isključeno, drugo dijete ću roditi samo muškarcu kojeg volim. Upoznala sam ga i sa bivšim suprugom Vojom. Poštuju se i Voja je rekao da je on fenomenalan, i da je prezadovoljan Draganom”, zaključuje Jovana Jeremić, piše “Blic”. (goldy.pro)