Jason Statham i Sylvester Stallone rade na novom akcijskom filmu

Zanimljivosti

Produkcijske kuće Black Bear i BlockFilm potvrdile su da rade na akcijskom trileru Levon’s Trade, u kojem će glumiti zvijezda Transportera i franšize Brzi i žestoki Jason Statham, donosi Deadline.

Film će režirati David Ayer, reditelj Odreda otpisanih, po scenariju koji je napisao Sylvester Stallone.

Levon’s Trade je filmska adaptacija istoimenog triler romana koji je napisao Chuck Dixon. Roman je prvi od 11 romana u popularnom serijalu o Levonu Cadeu, bivšem specijalcu koji je učestvovao u borbi protiv terorizma.

Film će prikazati kako je Cade (Statham) ostavio svoju staru profesiju i počeo raditi kao građevinar. On samo želi živjeti jednostavnim životom i voditi brigu o svojoj kćeri, ali nakon što kći njegovog šefa misteriozno nestane, Cade se mora vratiti u mutni svijet podzemlja kako bi je našao. Njegova potraga za nestalom tinejdžericom pokreće lančanu reakciju događaja koji bi mu mogli uništiti trenutnu egzistenciju.

Bill Block, jedan od producenata filma, koji je prošli mjesec napustio studio Miramax, otkrio je da je optimističan oko Levon’s Tradea.

“Jako sam uzbuđen jer ponovno sarađujem s nekim od svojih najtalentiranijih, dugogodišnjih partnera na filmu Levon’s Trade”, izjavio je Block.

“Levon’s Trade će biti spektakularan akcijski film i siguran sam da smo uspjeli složiti tim iz snova, koji će dovesti prvi roman iz poznatog serijala na velika platna”, dodao je.

Snimanje akcijskog trilera Levon’s Trade trebalo bi početi u martu 2024.

radiosarajevo.ba