Tek je počelo, a čovjek već piše povijest: Nova čudesna partija nevjerojatnog Luke Dončića..

Zanimljivosti

Dončić je s ovakvom statistikom ušao u povijest, a do sada je u prve tri utakmice to uspjelo samo Oscaru Robertsonu i Russellu Westbrooku

Dallas Mavericksi slavili su kod Memphis Grizzliesa 125-110. Do pobjede ih je predvodio Luka Dončić (24) koji je zabio 35 koševa (5/10 za dva i 6/12 za tri poena) te imao 12 skokova i asistencija. Uz sve to dodao je još jednu blokadu i oduzetu loptu. Za Memphis nije igrao njihov najbolji igrač Ja Morant.

Dallas je tako došao do treće pobjede u tri utakmice što im nije uspjelo od 2004. godine kada je njihov najbolji igrač, Luka Dončić, imao tek pet godina

Dončić nastavlja sjajnu formu i za sada je najbolji strijelac lige s 39 poena po utakmici uz čak 11.7 skokova i 9.7 asistencija. Nevjerojatni Slovenac za sada je na triple-double učinku, a jedini je koji u toj statistici ima 30 poena po utakmici.

Dončić je s ovakvom statistikom ušao u povijest, a do sada je u prve tri utakmice to uspjelo samo Oscaru Robertsonu i Russellu Westbrooku. Oni su jedini igrači koji su u prve tri utakmice imali triple-double s 30 poena.

24sata