Edita se ponovo oglasila o Karleuši, nakon što je rekla da Jelenini albumi nisu “njena šoljica čaja”

Showbizz

Nije htela da prećuti

Pop diva Jelena Karleuša danas se javno oglasila o mladoj pevačici Editi Aradinović.

Podsetimo, Edita se pojavila na promociji albuma Jelene Karleuše, u Beogradu na vodi, a zatim je za “Alfu” i “Omegu” rekla da “nisu njena šoljica čaja”.

Karleuša je izjavila da je umorna od toga da je svi omalovažavaju zbog marketinga i javne pažnje, a zatim istakla da je razočarana.

Navela je i to da joj je Edita nekada bila simpatična i da joj je žao što tako o njoj govori.

– Žao mi je što tako govori, bila mi je baš simpatična… Umorna sam, ovo je prešlo svaku meru – započela je Jelena i dodala:

– Iskreno, budem nekada čak i tužna što su ljudi ovakvi… Ova devojka mi je bila simpatična, ali ona je jedna od bezbroj ovakvih sa javne scene koji se ponašaju ovako. Neko bi rekao da nije ni bitno šta na primer Edita ili bilo ko od njih kaže, već kako ću ja odgovoriti, jer mediji jedva čekaju da stave moje ime i odgovor zbog klikova… Ali traj manir, taj trend omalovažavanja Jelene Karleuše samo zbog marketinga i naslova uzeo je maha kao nikada do sada. Razumem ja da se najjači napadaju, ali… Ja sam ipak samo žena koja je umorna od borbe, od odbrane, od vraćanja udaraca… Umorna sam – napisala je Jelena na Instagram priči.

Edita joj je na to odgovorila, takođe preko Instagrama, a kompletnu njihovu prepisku pročitajte u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)