“ŽELIM DA IZAĐEMO ZAJEDNO ODAVDE” FILIP CAR I DALILA NAKON POMIRENJA: Ovo su planovi nakon Zadruge, DEJAN GORI OD LJUBOMORE (VIDEO)

Showbizz

Emisija Pitanja novinaRA a Darko Tanasijević, predstavnik portala Pink.rs, postavio je pitanje Dalili Dragojević i Filipu Caru.

Kakva je sada situacija kod vas? – nasmejao se Tanasijević.

Bilo je sve okej nekih 20 dana, ali je onda sve krenulo po zlu. Ima neke oscilacije u ponašanju, svašta se desilo… Često me vrati na početak gde je ponovo nemam poverenja u nju i dobijam teorije zavere, zato mi se i loše ponašanje vraća… Dođemo opet u ludačko stanje, ne znam šta bih rekao, kao neki ‘luna park’ smo… Trista na sat sve. Razmišljao sam danas, pošto ne mogu da uspostavim normalno ponašanje kod nas, neka ona radi sve kako poželi, gledaću da sve okrenem na šalu i laganicu. Neka ona bude vodilja, pa ćemo videti gde će ovo da ide, da li ćemo u provaliju ili ne… Neka ona vozi ovaj brod, pa ćemo videti šta će napraviti i koliko će to biti dobro. Svestan sam i da ja imam problema, nemam živaca, sav sam razlužen, ne znam gde sam… Predugo sam ovde i burno reagujem… Voleo bih da sve bude savršeno, ali ne ide… Stalno je molim da se ne svađa sa ljudima, govorim šta treba a šta ne, kao da imam malo dete pored sebe, ludnica… – govorio je Car.

Pametno je savetuješ, bar ovako sa strane deluje, kao da je za njeno dobro – dodao je Darko.

Trudim se, ovde su razne situacije koje nisu dobre po naš odnos. Nisam neko ko može uvek da bude lagan i da mu je svejedno, zato se trudim da izbegnemo sve. Mene sve pogađa, naročito kada je ona u pitanju… Evo četvrti put smo pokušali ponovo… Neka radi kako misli da treba, ja ću se truditi da budem korektan… Ja kad nešto želim idem ka tome i niko ne može da me poremeti, daću sve od sebe. Ne želim da je povredim ni prevarim, samo želim da imamo dobar odnos i da izađemo odavde zajedno – odgovorio je Car.

Detaljnije u nastavku.

https://youtu.be/i0Bo7wop63A

novi.ba