OVA 4 SRETNIKA ĆE DOBITI PARE, A 1 ĆE NAĆI I LJUBAV SVOG ŽIVOTA: Pomračenje Mjeseca Stiže U Subotu I Donosi Promjenu Svim Znacima

Zanimljivosti

OVA 4 SRETNIKA ĆE DOBITI PARE, A 1 ĆE NAĆI I LJUBAV SVOG ŽIVOTA: Pomračenje mjeseca stiže u subotu i donosi promjenu svim znacima

Promjene u svačijim životima kulminirati će s pomrčinom Mjeseca u znaku Bika 28. oktobra. No četiri horoskopska znaka posebno će osjetiti ovaj utjecaj i doživjeti kobne događaje.

Ovan

Doći će do pomrčine sunca u vašem financijskom sektoru, što znači da biste mogli iznenada dobiti veliku svotu novca, netko će vam vratiti dugove ili možda nećete moći vratiti zajam.Čak i važan financijski spor s poslovnim partnerom riješit ćete u svoju korist. U narednom periodu možete dobiti unapređenje na poslu.

Lav

Pomrčina Sunca može vam iznenada dati novo stanje ili položaj. Ako ste u ovom razdoblju prije dvije godine počeli razvijati poslovni projekt, sada ćete postići zapažene rezultate koji će se pozitivno odraziti na vaše financije.Pozitivnu promjenu statusa možete ostvariti preko međunarodnog projekta ili nekoga s kim ste u romantičnoj vezi. Vaš ljubavni život će se poboljšati, a kao slobodni pronaći ćete uspješnog partnera koji vam u svemu odgovara.

Djevica

U narednom periodu ćete postići poslovni uspjeh. Očekuje vas velika sreća, a može biti u vezi sa poboljšanjem finansijskog stanja zbog povećanja plate ili pravnog spora koji ćete dobiti.Dodatna obuka također može povećati novčani tok. Ako planirate suradnju sa stranom tvrtkom, to će vam donijeti veliki uspjeh. težina.

Vaga

Sklapate nagodbu između ulaganja, zajmova, moguće hipoteke ili dobivate nasljedstvo. Vaša braća i sestre mogu biti u teškoj situaciji i trebate im financijski pomoći.Što se tiče posla, možda ćete morati promijeniti način na koji radite. Osobna kriza može vas natjerati da preispitate smisao svog života. Vjerojatno ćete donijeti važnu odluku.

novi.ba