Sinanova kćerka neutješna, slomljena na pjevačevom grobu “Izgubila sam svoj osmjeh, sreću, i utočište koje me je čuvalo” (FOTO)

Region

Kćerka Sinana Sakića i danas je neutješna iako je od odlaska legendarnog pjevača prošlo više od pet godina.

Sinan Sakić preminuo je 1. juna 2018. godine, a na današnji dan bi napunio 67 godina. Porodica i prijatelji se i dalje ne mire sa velikim gubitkom i tragedijom koja ih je obilježila za cijeli život, što govori i posljednja objava folkerove kćerke Đulkice, koja se slomila na njegovom grobu.

Sakićeva nasljednica je na društvenoj mreži Instagram uputila svom ocu poruku koja razara dušu na komade, te tako otkrila da ga redovno posjećuje na groblju i priča sa njim, prenosi Grand.

-Samo da ti poželim predivan rođendan, tata. Već mogu da čujem anđele kako te slave. Zauvijek ćeš ostati u mom srcu. Nisam izgubila samo oca. Izgubila sam svoj osmjeh, sreću, i najvažnije, izgubila sam utočište koje me je čuvalo šta god da se desilo. Mnogi mi nedostaješ – napisala je Đulkica u svojoj emotivnoj objavi.

Ona je objavila i emotivni video snimak u kojem mu čestita jedan od ranijih rođendana.

Podsjećanja radi, legendarni folker Sinan Sakić će danas dobiti svoj muzej u rodnom gradu Loznici. O ovome je ranije govorila njegova udovica Sabina Sakić, a sada će se plan konačno sprovesti u djelo, te će svi ljubitelji muzike pokojnog pjevača moći će da uživaju u njegovom liku i djelu.

srpskainfo.com