Šuškalo se da se razvode, sada se par iz Zvezda Granda pojavio zajedno: Njen izgled posebno je izazvao pažnju

Showbizz

Svojevremeno su i oni sami priznali da su imali “buran” period u braku

Pevački par, Saša Kapor i Nikolina Kovač dugo su u skladnoj zajednici, a danas, 28. aprila, zablistali su na proslavi svoje koleginice Biljane Sečivanović.

O pozantom paru u proteklo vreme dugo su kružile vesti da se razvode, a svojevremeno su i oni sami priznali da su imali “buran” period u braku.

Međutim, ljubav je na kraju pobedila, a njihova porodica ostala je na okupu – što je danas, moramo prizanti, retkost.

Saša i Nikolina se ne pojavljuju često na javnim događajima, ali večeras su, izdomirinarli svojom pojavom. Njih dvoje došli su na proslavu koju je njihova koleginica organizovala za punolestvo sina.

Pevačica je za ovu priliku ponela svečano odelo u nežno plavoj boji, sa zanimljivim detaljem oko struka, kaiš sa ogromnim belim cvetom, dok je s druge strane i njen suprug ozbiljno stilizovan oduševio prisutne u odelu.

Inače, o njihovom razvodu šuškalo se godinama unazad, a Kapor je svojevremeno i sam priznao da je bilo perioda u braku “kojih se rado ne sećaju”..

– Ja sam u svoju suprugu i danas zaljubljen kao i prvog dana, a nekad mi se čak čini da je zaljubljenost sada veća nego na početku – rekao je Saša i dodao:

– Ja sam srećnik jer je nisam tražio, a našao sam je. Nisam ni bio svestan da će Nikolina biti ljubav mog života i majka moje dece – rekao je on, a onda se osvrnuo na bračne razmirice.

– Kao i u svakom braku, i u našem je bilo perioda kojih se nerado sećamo. Srećom, iza nas su – priznao je za medije.

(Telegraf.rs)