Hrvatski voditelj u šoku zbog Prije: “Da Oliver vaskrsne ne bi prodao 5 Arena” – Neka svaki dan ima koncert, da vidimo dokle će to da ide

Region

Aleksandra Prijović je sa samo 28 godina postigla uspeh o kojem mnogi mogu samo da maštaju, te je zbog toga glavna tema u Srbiji i regionu. Često je na meti prozivki zavidnih kolega i koleginica, nakon tri koncerta u beogradskoj Areni, a nakon što je u Hrvatskoj zakazala 5 Arena, pevačica je tema broj jedan kod komšija.

Pre izvesnog vremena pojavila se u zagrebačkom Dnevniku, a sada je još jednom bila tema u emisiji, ovog puta kod Zorana Šprajca, koji je tom prilikom izjavio:

“Dino Merlin je dosad držao rekord s četiri koncerta zaredom u Areni, a evo ova srpska Prija je nadmašila i tog bosanskog čarobnjaka. Ne samo to, u Zagrebu je nadmašila i samu sebe iz Beograda. Jer u Beogradu je rasprodala tri Arene. A u Zagrebu evo pet. Što opet dokazuje da su Hrvati veći Srbi od Srba. Taman i da se Oliver Dragojević sad k’o Isus digne iz groba i najavi koncert u Areni, ne bi uspeo rasprodati pet Arena za redom. Ma da se i sam Isus digne, pitanje je bi li i on. Do kraja ove emisije biće i šesta, bez brige”, rekao je Šprajc u “Stanju nacije” i dodao:

U upravi Arene Zagreb već razmišljaju da Aleksandra Prijović bude deo stalne postave Arene. Dakle da stalno nastupa, da svaki dan ima koncert pa da vidimo dokle to ide”, poručio je Šprajc.

Izvor: alo.rs