DINO MERLIN I JA? ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ZAPUŠILA USTA ZLOBNICIMA: Ko ne zna za mene taj i ne treba da zna

Showbizz

Aleksandra Prijović se oglasila prvi put nakon zakazane pete Arene u Zagrebu.

Vest da je Aleksandra Prijović zakazala i peti koncert u Areni Zagreb iznenadila je i nju samu, izjavila je mlada pevačica novinarima. “Očekivalo se da prvi koncert dobro prođe, ali sve ono što se dalje dešavalo nije očekivano”, izjavila je popularna Prija.

U brojnim medijima je objavljeno kako je ovo apsolutni rekord budući da je dosad najveći broj koncerata u zagrebačkoj Areni održao Dino Merlin.

“Neverovatno mi je da smo Dino Merlin i ja u istoj rečenici”, kazala je Aleksandra. “Sigurna sam da on može da napuni 20 Arena”, dodala je uz smeh. “Ipak ja imam 28 godina i tek će vreme da pokaže da li ću da trajem.”

Brenina snajka kaže često nastupa u Hrvatskoj, a da je sa svojim prijateljima u Belom Manastiru u kontaktu.

“Uvek sam govorila kako ću uspeti kao pevačica, bili smo mali, oni su se smejali onome što ja radim, rugali se. Ja sam se šalila s njima da će se hvaliti što su išli sa mnom u školu, ali nisam mogla da zamislim da ću se pojaviti u hrvatskom TV Dnevniku”, ispričala je Aleksandra. “Ja se i dan-danas čujem sa istim ljudima, imam tamo drugaricu koja se udala i ima troje dece, odlazim kod nje kadgod odem kod mame i ona dolazi kod mene.”

Na pitanje “ko je Aleksandra Prijović” koje se provlačilo u medijskim napisima, odgovara: “Ja nikoga ne teram da sluša moju muziku. Oni koji je slušaju znaju ko sam ja, a oni koji ne slušaju – zašto bi uopšte i znali? Oni i ne treba da znaju.” Više njenih slika pogledajte u galeriji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Lepa&Srećna