Zbog straha i nepoverenja je ujela veterinara“: Seka Aleksić usvojila napušteno štene, pa objavila emotivan snimak VIDEO

Showbizz

Pevačica je poznata kao veliki ljubitelj životinja.

Seka Aleksić objavila je emotivan video na društvenoj mreži X koji je posvećen napuštenom štenetu. Naime, Seka je snimila vidno uplašenog psa, a onda objavila i da ga je usvojila jer vlasnik nije želeo da prihvati nazad.

„Usvojili smo Ninu. Nađena je na ulici u Beogradu, ima mikročip. Pozvali smo vlasnika rekao je da nije njegova a njegov jmbg na čipu. Uzeli smo je, odveli na pregled, izvadili krv…zdrava je. Od straha i nepoverenja je ujela veterinara. Mnogo je preplašena, neuhranjena na snimku je i opuštena kakva je bila kad je došla. Sada dozvoljava i da joj se priđe i da se pomazi. Združila se sa ostalim psima kod nas i već uživa“, napisala je Seka uz snimak na kome se vidi kako njeni sinovi uživaju sa novim članom porodice.

Podsetimo, Seka sa suprugom Veljkom i sinovima, Jovanom i Jakovom, živi u Staroj Pazovi nadomak Beograda, a osim velike kuće uživaju i u prostranom imanju gde osim pasa gaje i kokoške.

nova.rs