Frano Lasić (67) uživa sa sinom: Igrao se na travi, a žena Milena (36) podijelila je dirljive fotke

Showbizz

Što bi rekli u pjesmi, ovo je svijet muškaraca, ali isto tako na kraju pjesme – Ovo je svijet muškaraca, ali ne bi značio ništa bez žene ili djevojke, napisala je Milena

Hrvatski glumac i glazbenik Frano Lasić (67) te njegova 30 godina mlađa supruga Milena (36) ovih dana odmaraju i Italiji.

Na društvenoj mreži Instagram beogradska umjetnica je objavila nekoliko fotografija iz Firence u kojoj uživa s obitelji. Na fotografijama se Frano i Milena igraju sa sinom Nikolasom.

Što bi rekli u pjesmi, ovo je svijet muškaraca, ali isto tako na kraju pjesme – Ovo je svijet muškaraca, ali ne bi značio ništa bez žene ili djevojke – napisala je Milena ispod fotografije na društvenoj mreži.

Prisjetimo se, Lasić i srpska umjetnica dobili su sina krajem studenog 2020. godine. Vjenčali su se prije šest godina, a u vezi su prije toga bili tri godine.

Prošle godine par se pojavio na crvenom tepihu 27. Sarajevo Film Festival.

Frano je tada nosio tamno odijelo, koje mu sudeći po fotografijama, odlučno pristaje. Njegova odabranica pokazala je svoju zanosnu figuru u crnoj dugoj suknji i crnom rezanom topu.

24sata