OVO U ŽIVOTU NISAM VIDELA! Sandra, sestra od Ša, otvoreno o Tari Simov i tajnom susretu sa Monikom: Porodica je razočarana, bojim se da je Nenad OMAĐIJAN

Showbizz

OVO U ŽIVOTU NISAM VIDELA! Sandra, sestra od Ša, otvoreno o Tari Simov i tajnom susretu sa Monikom: Porodica je razočarana, bojim se da je Nenad OMAĐIJAN

Sve se preko noći promenilo otkako se u subotu uveče u “Zadrugu” uselila dvadesetjednogodišnja Monika Jovanovska, simpatija repera Nenada Aleksića Ša, koji je u turbulentnom odnosu sa Tarom Simov, na koju Monika neodoljivo liči.

Ša se našao u nebranom grožđu, te nije znao da li da se prikloni Tari, koja priznaje da ga ne voli, ili Moniki, koja mu je otvoreno pokazala simpatije. Ipak, odlučio se na zaprepašćenje zadrugara i javnosti za prvu opciju, što je u šoku ostavilo njegovu sestru Sandru, koja mu je najveća podrška.

Sandra, reperova sestra, u iskrenom razgovoru za Pink.rs kaže da je razočarana ponašanjem svog brata, ali da će dati sve od sebe da mu pomogne i vrati ga na pravi put.

Kako mi se čini sve ovo što se dešava u Zadruzi? Nikako! Čula sam se i sa njegovim ocem, neću odustati, do kraja ću ići. Nema šta, dok sam ne shvati neke stvari, nema mu pomoći… Koji komentar da dam? Niko od nas nije ni glup ni ćorav. Nisam više ni iznenađena, ni zgranuta, prosto se s Nešom nešto dešava. Ja stvarno u te vradžbine i magije ne verujem, ali u ovom slučaju jedino nam to ostaje kao opcija, nikakva druga varijanta. Neša je čovek koji je prošao svašta nešto, pričam s njegovom majkom o tom periodu života kada ja nisam bila tu, šta sam propustila… On kada se zaljubi zaljubi se, ne sluša nikoga, ali ovo je već previše. Pa, vidite i sami. Ako si ovo sebi dozvolio… Ne znam. Mi, kao porodica, razočarani smo svi, nemam komentar drugi – zabrinuta je Aleksićeva sestra, koja će mu čim bude izašao iz rijalitija pomoći da dođe sebi.
– Sačekaću ga da izađe iz rijalitija i neću ga puštati onda. Situacija je zeznuta jer on ima toliko godina, nije dete pa da možeš tek tako da utičeš na njega… Ne znam šta možemo da uradimo.

Za razliku od Tare, Sandra o dvadesetjednogodišnjoj Moniki iz Skoplja ima sjajno mišljenje.

S Monikom sam se videla u Beogradu pre nego što će ući, ja sam je ugostila. Devojka je divno stvorenje, imam divno mišljenje o njoj, mislila sam da će ga osvestiti, ali… On se neće skloniti od Tare i kraj priče, sve dok ona ne bude htela skroz da se skloni od njega. A ona mu da je signale… To je neki vid manipulacije, to u životu nisam videla!
Svi upoređuju Taru i Moniku, kažu da imaju mnogo toga zajedničkog, međutim Sandra ne deli takvo mišljenje.

Ne vidim nikakvu sličnost. S Monikom sam provela par dana, prelepo stvorenje, ima dobru dušu, za razliku od Tare koja je nema. Mlade su obe, i mala Monika je verovatno pravila neke situacije u životu, a koja ih ne pravi? Ne znam za nju ništa ružno, dobra je, zaljubljena je u Nešu. Rekla sam joj da ako ne bude ništa sa njim u Zadruzi da se skloni, i da će joj se otvoriti neka druga vrata. Ipak ona ima porodicu koja je brinula o njoj, a Tara… Suvišan je svaki komentar. Devojka će kad tad doživeti stvari koje je ona radila drugim ljudima – kaže Sandra, koja je “dobro pročitala” kako Taru, tako i njenu majku Miroslavu.

Raspitala sam se o Tari i njenoj majci, čula sam da kada nagaze nekog ko ima lovu, idu do kraja, a on je lak plen, to je ta priča. Dosta sam stvari saznala i o tome šta se dešavala napolju.

pink.rs