Danis Tanović: Orhan je još u kritičnom stanju, ali se svi nadamo da će pobijediti

Region

Danis Tanović: Orhan je još u kritičnom stanju, ali se svi nadamo da će pobijediti

Proslavljeni bh. reditelj Danis Tanović oglasio se o zdravstvenom stanju svog sina Orhana koji je u petak stradao u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu.

Tanović se zahvalio na porukama podrške, kazavši kako ih je previše da bi svima pojedinačno odgovorao.

“Orhan je još u kritičnom stanju, ali se svi nadamo da će pobijediti njegova mladost, snaga i želja za životom. Vječno ćemo biti zahvalni svim doktorima i medicinskom osoblju koji se brinu za njega. Recite svojim voljenima da ih volite i uživajte u svim lijepim trenucima koje vam je život dao. Ne znamo uvijek da ih cijenimo”, napisao je on na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danis Tanovic (@danistanovic)

Nakon ranije Tanovićeve objave u kojoj je javnost informirao da je povrijeđeni tinejdžer njegov sin, reditelj je dobio brojne poruke podrške.
Među stotinama ili hiljadama onih koji su Tanoviću i njegovoj porodoci poželjeli brz oporavak povrijeđenog sina bio je i kapiten Zmajeva Edin Džeko, ali i poznati fotograf Ziyah Gafić, muzičar Frenkie te brojni drugi.

Orhana Tanovića je vozilom Porsche udario Benjamin Spahović nakon čega je uhapšen, a u subotu navečer predat u nadležnost Tužilaštva KS.

klix.ba