Srednjoškolac naučio šivati i napravio maturalnu haljinu za svoju pratnju koja si je nije mogla priuštiti

Zanimljivosti

Srednjoškolac, Parker Smith, je princ iz stvarnog života na bijelom konju. Kad si njegov maturalni spoj, Addi Rust, nije mogla priuštiti haljinu iz snova, ostavio ju je u suzama radosnicama izradivši zapanjujuću haljinu samo za nju.

Srednjoškolac Parker Smith, koji nije imao prethodnog iskustva sa šivanjem, krenuo je u misiju stvaranja maturalne haljine iz snova. Ova odluka došla je nakon što je njegova partnerica Addi Rust pronašla savršenu, ali skupu haljinu za njihovu maturalnu večer. U razigranom trenutku predložila je: “Parker, zašto mi jednostavno ne napraviš maturalnu haljinu!”

Parker je razmislio o zahtjevu i na kraju prihvatio izazov izrade haljine za svoj spoj. Mjesecima se Parker posvetio učenju umjetnosti šivanja, uz povremeno vodstvo svoje bake. Posljednja kreacija bila je sjajna plava haljina koja je omogućila Addi da se graciozno vrti na maturalnoj zabavi zajedno s Parkerom.

Nakon maturalne večeri, Addi je na Twitteru obasula svoj spoj pohvalama. Napisala je: “Odvojite minutu da zahvalimo ovom čovjeku jer mislim da je ovo najbolja stvar u kojoj sam ikad sudjelovala. Parker mi je napravio maturalnu haljinu. Ravno od nule učinio cijelu stvar, a ja sam još uvijek bez riječi. Tako sam sretna što ga imam za najboljeg prijatelja!”

Parker je također na svom Twitter profilu podijelio slike haljine koju je odlučio oblikovati za svoju spoj. Napisao je: “Bilo je to prilično putovanje, ali upravo sam dovršio prvu stvar koju sam ikada šivao – maturalnu haljinu, taman na vrijeme za bal.” Osvrnuo se i na Pepeljugu, nazivajući se i Addijevim princom na bijelom konju, ali i njezinom vilinskom kumom.

Par je prihvatio ideju da Parker bude Addijev princ na bijelom konju, zaigrano rekreirajući kultni trenutak kada joj je stavio bijelu petu na stopalo za jednu od njihovih slika s mature.

Cijelo iskustvo izazvalo je novootkrivenu strast unutar Parkera da nastavi izrađivati haljine od nule. Predviđa da će se tijekom fakulteta baviti studijom kostimografije i glazbenog kazališta, a u konačnici će postati kostimograf na Broadwayu.

cinjenice.ba