101-godišnjakinja drži novorođenu praunuku prije nego što je preminula

Zanimljivosti

Živopisan i sadržajan život Rose Camfield bio je prepun dragocjenih uspomena oblikovanih njezinim iskustvima iz različitih razdoblja. A kad je imala 101 godinu, suočila se s najemotivnijim događajem od svih: prvi put držeći svoju praunuku.

Unatoč burnim i povijesnim događajima tijekom svog života, Rosa Camfield ostala je postojana u uvažavanju jednostavnih životnih užitaka. Njezina fotografija na kojoj drži svoje dvotjedno praunuče Kaylee postala je viralna, pokazujući njihovu nevjerojatnu 2-godišnju dobnu razliku. Camfield je cijenila trenutak dok je Kaylee mirno spavala u naručju, uživajući u radosti povezivanja sa svojom obitelji.

Nažalost, nakon što je snimljena fotografija na kojoj se nalazi njezino praunuče Kaylee, Camfield je preminula. Iza sebe je ostavila gorko-slatko sjećanje jer je njezino vrijeme s najnovijim dodatkom obitelji bilo kratko.

Dirljiva fotografija, koja simbolizira sjecište završetaka i novih početaka, dirnula je internetsku zajednicu, što je mnoge potaknulo da izraze sućut i dobre želje obitelji.

Nevjerovatno. Razmislite o tome kako se svijet promijenio u posljednjih 100 godina i usporedite ga s time koliko će se promijeniti u sljedećih 100 godina! Bog blagoslovio naše starješine… Toliko su nas toga naučili. Puno poštovanja.

cinjenica.ba