PRVA IZJAVA TANJE SAVIĆ NAKON ŠTO JE ODJEKNULA VEST O NJENOJ UDAJI ZA PILOTA! Otkrila Istinu: Možda Bih Se Posle Kajala…

Showbizz

PRVA IZJAVA TANJE SAVIĆ NAKON ŠTO JE ODJEKNULA VEST O NJENOJ UDAJI ZA PILOTA! Otkrila istinu: Možda bih se posle kajala…

Pevačica Tanja Savić i njen verenik, pilot Muhamed Bešić, uživaju u ljubavnoj idili, o čemu svedoče njihove zajedničke objave. Kako se ranije pisalo, njih dvoje planiraju da vezu podignu na viši nivo.

Ja sam odlično, hvala na pitanju. Svašta pišu, to su samo nagađanja ali dobro, neka se lepo piše, samo ne volim da bude neka situaciju da sam svoju decu zapostavila, ja sam sa njima stalno i njih nikada neću zapostaviti šta god da se dešava – rekla je Tanja, a na pitanje kako su deca prihvatila njenog novog partnera, pevačica je odgovorila sledeće:

– To ćemo nekom drugom prilikom. Srećna sam stvarno, a svako je kovač svoje sreće, svako zaslužuje svoju sreću. Iskrena sam i mnogo bih toga rekla, ali možda bih se posle kajala – zaključila je Tanja.

Podsetimo, oni uveliko planiraju venčanje u Las Vegasu, ali su odlučili da za sada nikome ne govore o svojim planovima.

– Tanja jedva čeka da se razvod od Dušana i zvanično okonča. Ona i Muki su se dogovorili da se venčaju u jednoj od onih kapelica u Las Vegasu, poznatoj po tome što je matičar obučen u Elvisa Prislija. S njima će tog dana biti samo kumovi. Tek kad se bude sve završilo, obavestiće i svoje roditelje o svemu. Golupčići će nakon venčanja ostati u Americi, ali Tanja još uvek nije 100 odsto sigurna da li će se tamo zauvek i preseliti s decom ili će to biti na samo nekoliko meseci – ispričao je izvor.

Kurir.rs/Blic