FOTO Poznato gde je Novak otišao posle poraza u Melburnu – zaobišao Srbiju, slika sa šefom države sve otkrila

Showbizz

Najbolji teniser planete Novak Đoković sada će imati pred sobom kraći period odmora.

Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna.

Novak je prošlog petka poražen u polufinalu Australijan opena od Janika Sinera koji je u nedelju pobedio Danila Medvedeva u pet setova.

Srpski igrač tako nije uspeo da odbrani titulu osvojenu prošle godine i poveća svoj konto grend slemova na 25, a sada je krenuo put Španije.

Poznato je da Novak u Marbelji ima svoju vilu koja je prema pisanju italijanske štampe kupljena za deset miliona evra i to je najverovatnija destinacija direktno posle Melburna.

U njoj Đoković ima svoj mali raj i mir, a imanje se nalazi blizu centra tog mesta. Njega je na letu za Španiju sreo indijski ministar Mutuvel Karunanidi Stalin koji se slikao sa Đokovićem u avionu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M.K.Stalin (@mkstalin)

„Iznenađenje na nebu, sreo sam tenisku legendu Novaka Đokovića na putu ka Španiji“, napisao je prvi čovek indijske države Tamil Nadu. Njen glavni grad je Čenaj, dom poznatog teniskog turnira.

Đoković ni prošle godine kada je uzeo trofej u Melburnu nije odmah došao u Beograd, već je tu stigao oko dve nedelje kasnije i onda proslavio titulu sa svojim navijačima.

nova.rs