EKSKLUZIVNO! Trudna Aleks Optužila Cara Da Joj Je PUKAO ZUB Od Njegove ŠAMARČINE, A Onda Se Pojavila I Fotka – Da Li Je Ovo Dokaz?! Pogledajte Je, NEMA NI KECA, NI DVOJKU

Showbizz

EKSKLUZIVNO! Trudna Aleks optužila Cara da joj je PUKAO ZUB od njegove ŠAMARČINE, a onda se pojavila i fotka – da li je ovo dokaz?! Pogledajte je, NEMA NI KECA, NI DVOJKU

Sinoć je uživo na Pinku došlo do žestokog suočavanja bivših vjerenika, trudne pobjednice “Zadruge” Aleksandre Aleks Nikolić i Filipa Cara, s kojim čeka dijete.

Vidno uznemirena Aleks govorila je u studiju o torturi koju je prolazila dok je živjela u Crikvenici kod Filipa Cara, s kojim je kovala planove za budućnost, njegovim preljubama, a potom i povratku u Beograd. Osvrnula se i na njegova javna obraćanja, ucjene i pretnje objavljivanjem njenih intimnih fotografija i snimaka ukoliko bude “nastavila da ga blati”, a u suzama je završila čim se u emisiju uključio i Filip, kojeg nije željela da sasluša, te je napustila studio.

Ubrzo se vratila u emisiju, te se nastavila žustra rasprava bivših vjerenika uz uzajamne uvrede i teške optužbe, među kojima su i one od strane Aleks, koja je optužila Filipa da je bio nasilan prema njoj. Iako u prvom dijelu emisije nije željela ništa da detaljiše kada je ta tema u pitanju, u toku njegovog poziva ga je optužila za nasilje.

Da li si me ikada počupao za kosu, lupio mi šamar nakon rijalitija, pa sam morala kod zubara jer mi je pukao zub?! – pitala je Aleks, koja je između ostalog priznala da ju je Filip čupao i davio, što je on demantovao, te se zakleo u najmilije da nije istina da joj je udario šamar.

Nakon ove Aleksandrine tvrdnje, Pink.rs je došao u posjed njene fotografije sa zubarske stolice, gdje pozira bez zuba – tačnije, sa izbrušenim prednjim zubima na koje se cementiraju keramičke krunice. Fotografija je nastala ljetos, poslije Filipovog i njenog izlaska iz “Zadruge”, a da li je Aleksandra išla na remont već dotrajalih krunica, ili su joj iste, kao što tvrdi, pukle poslije Filipovog šamara… Prosudite sami.

Podsjećamo, Aleksandra je noćas poslije turbulentne emisije poručila na Instagramu:”Od mene je dosta! Napuštam ovaj cirkus i ovde stajem. Misliću prvenstveno na svoje zdravlje.”

(Autor: Pink.rs)