Svi su ga zaboravili zbog Mrke: On je bio velika ljubav Ane Bekute

Showbizz

Pevačicin bivši je bio spreman da je izvede da je izvede pred oltar

Ana Bekuta je pre nekoliko godina ostala bez svog saputnica Milutina Mrkonjića koji je preminuo posle teške bolesti.

Pevačica je više od deceniju bila u vezi sa Mrkom, pa su mnogi zaboravili njene prethodne partnere.

Kako su mediji svojevremeno pisali, Ana je bila na korak do toga stane na ludi kamen, a njen izabranik je stavio čak i prsten na njenu ruku.

U pitanju je biznismen Dalibor Minjin.

Veza je po svemu sudeći bila turbulentna, bivši dečko folk dive planirao je zajednički život, a kada je posle godinu dana ljubavi došao kraj, pevačica je o svemu ovako govorila:

– Moja strasna „romansa“, koja je godinu dana punila novinske strane, okončana je mojom voljom, i to bi trebalo da bude dovoljno svima koji su je pratili iz različitih pobuda. Pošto nemam običaj da „komentarišem komentare“, neću to učiniti ni ovoga puta. Bilo je divno dok je trajalo i ne odričem se ove uzbudljive i poučne epizode u svom životu – rekla je ona tada, izbegavši da potvrdi vest da postoji nova ljubav Ane Bekute.

– I Daliboru i onima koji su na tome insistirali blagovremeno sam rekla da ta veza ne može prerasti u zajednički život. Što se tiče uspomena, one će ostati lepe, a neke od njih svakako su i fotografije iz mog albuma, koje vam šaljem pošto još nisu izbledele… Daliboru, dabome, želim sve najbolje i ako je to bilo kome važno, „kriva“ sam ja – rekla je pevačica.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ