NEDA UKRADEN POBJEGLA SA SVOG VJENČANJA: Ostavila čovjeka pred oltarom, on demolirao cijeli hotel – NEVIĐENI SKANDAL…

Showbizz

NEDA UKRADEN POBJEGLA SA SVOG VJENČANJA: Ostavila čovjeka pred oltarom, on demolirao cijeli hotel – NEVIĐENI SKANDAL…

– Ostavila sam čovjeka pred samo vjenčanje! Taj muškarac je bio našeg porijekla, ali je živio u Americi. Sve je bilo dogovoreno, a ja sam odjednom odlučila da ipak ne idem s njim pred oltar. Jednostavno, promijenila sam plan – priča Neda za Informer i dodaje da se ubrzo ispostavilo da nije pogriješil

– Bili smo zajedno godinu dana i baš smo se voljeli. Sve je djelovalo savršeno dok ga nisam ostavila, a onda mi je pokazao pravo lice. Rastali smo se tako što je zbog mene demolirao cijeli hotel “Hilton” u Americi. Bio je strašno ljubomoran! Tada sam shvatila da žena mora dobro da otvori oči kada riješi da se uda… Ja sam prije toga već bila u braku i to mi je bilo sasvim dovoljno.

Pjevačica je 15 godina bila udata za reditelja Milana Bilbiju, koji je preminuo 2013.

– Sa svojim pokojnim suprugom provela sam najljepše godine. Dobili smo kćerku Jelenu, i ona je možda glavni razlog zašto nisam htjela ponovo pred oltar, iako su me mnogi prosili. Ne kajem se što se drugi put nisam udala. Bolje da sam sama nego da budem sa nekim od koga mi je muka i ko mi stvara kiselinu u želucu – priča naša sagovornica.

Neda za mjesec dana objavljuje autobiografiju u kojoj će otkriti mnoge nepoznate detalje iz života.

– Knjigu privodim kraju i zvaće se “Zora je svanula”, po mojoj pjesmi. Biće to roman mog života. Svašta novo ću tu otkriti, između ostalog i neka dešavanja povezana s Titom i Gadafijem. Raskrinkaću i neke kolege sa estrade. Voljela bih da po mojoj knjizi bude snimljen i film. Nisam razmišljala ko bi mogao da me igra, imamo dosta zanimljivih glumica – kaže pjevačica.

– Mira i ja nismo bliske prijateljice, već se znamo preko zajedničke drugarice. Upoznala sam i njenog sina Devina, on je vrlo fin dečko. Ne znam ništa o njenoj vezi sa Miroslavom, niti me zanimaju njihovi ljubavni jadi – kaže pjevačica.prensoi “Novi“ haber.ba

Odgovori