Skandal Uživo: Bilal Raskinuo S Majom Marinković, Ona Uplakana Napustila Emisiju!

Showbizz

Skandal uživo: Bilal raskinuo s Majom Marinković, ona uplakana napustila emisiju!

Maja Marinković gostovala je sinoć u emisiji “Narod pita”, a napustila ju je nakon što je njen dečko Bilal Brajlović rekao da će da raskine s njom. Emisija je išla svojim tokom, te je voditelj Darko Tanasijević zajedno sa gostima, ali i gledaocima razgovarao o svim nedoumicama i neraščivijanim odnosima iz Bijele kuće, kao i o njihovom životu po završetku rijalitija.

Stvar je počela da se zahuktava kada se u uživo program uključio bivši zadrugar Ivan Marinković, koji je ušao u klinč sa Marinkovićevom. Naime, istakao je da Maja opterećena vezom Aleks Nikolić, pobjednice “Zadruge 6” i Filipa Cara, te joj je i ovom prilikom žestoko zamjerio što je ogovarala njegovu vjerenicu Jelenu Ilić.

Pošto je pušten video klip u kom su imali priliku da vide turbulentan odnos Maje i Cara, Bilal je za to vrijeme pozvao svoju partnerku, zaprijetio joj da će se njihova veza okončati ukoliko ona ne napusti emisiju. Darko je nakon priloga otkrio gledaocima o čemu je tačno riječ.

– Maja i Bilal su se posvađali tokom emitivanja video-priloga. Maja je hitno napustila studio, plakala je sve vrijeme, jer je Bilal nju blokirao. On je rekao da će je ostaviti za sva vremena ukoliko ne napusti emisiju. Vidjećemo šta će se tu desiti i kako će se ova priča odviti – rekao je Darko.

Na vrućoj stolici se poslije svoje kćerke, našao i Majin otac, Radomir Marinković Taki, koji je na samom početku istakao da je šokiran onime što se dogodilo, kao i da će morati da obavi ozbiljan razgovor sa Brajlovićem, ako kako je rekao, smije da mu se pojavi pred očima.

Poslije nekog izvjesnog vremena, Maja se uz izvinjenje vratila u emisiju, a onda je Taki prekorio zbog ponašanja, kao i zbog toga, kako je između ostalog istakao, što sebi dozvoljava da je bilo ko ponižava, a ona je zvijezda, kako je sam i rekao.đ Marinkovićeva se sve vrijeme pravdala, a “zadrugarski ratovi” nastavili su da se krčkaju.

Naime, Taki je ovom prilikom otkrio da mu Car piše i prijeti, te ga je Maja žestoko potkačila istakavši da Filip treba da obuče suknjicu i štikle.

Car i Taki se nisu smirivali, te je tako Car uzvratio Maji i njenom ocu, rekavši da ga je ona jurila na superfinalnoj noći da budu zajedno, kao i da njega niko nije spašavao od batina, što je Marinkovića dovelo do zaključka da, kako kaže, Car zapravo želi da bude kao on kad poraste.

Za sam kraj ovih ratova, Car se ponovo oglasio, te je istakao kako njega Marinkovićeva zove sa skrivenog broja telefona, što je ona odmah demantovala, a Radomiru po svemu sudeći nije bilo svejedno kada je ovo čuo.

(Telegraf.rs)