Detalji ubistva Steve iz Vlaškog Dola

Region

Steva A. (56) svirepo je ubijen u kući u Vlaškom Dolu, a prvi rezultati iz istrage govore da su mu presudili bivša supruga, ćerka i sin.

Sumnja se da su se na taj korak odlučili jer je htio da ih izbaci iz kuće.

Zločin je otrkrio radnik koji je radio na rovokopaču u selu Kučajna nadomak Požarevca. Nesrećni čovjek u plastičnom džaku vidio je dijelove tijela i pozvao policiju. Tada je klupko zločina počelo da se odmotava.

Policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Požarevcu uhapsila je njegovu bivšu suprugu Lj.A. (56) i ćerku A.A. (31), a raspisala potjernicu za sinom M. A. koji je najvjerovatnije nakon zločina pobjegao u Austriju, piše Telegraf.

Nezvanično, Stevina bivša supruga priznala je da ga je ubila na spavanju i to hicima iz pištolja. Njihova ćerka je na saslušanju ćutala.

Kako “Telegraf.rs” saznaje, ubijenog muškarca isijekli su električnim cilkularom. Dijelove tijela spakovali su u plastične džakove i kolima odvezli 60 kilometara dalje u selo Kučajna.

Komšijama su rekli da je Steva otišao u Austriju gdje je živio i radio više od dvije decenije.

Prema riječima mještana, Steva i njegova porodica u posljednih godinu dana živjeli su čudnim životom. Iz kuće i dvorišta izlazili samo noću.

Majci i ćerki je određen pritvor do 30 dana, a na teret im se stavlja teško ubistvo.

Tokom istrage one će biti podvrgnute psihijatrijskom vještačenju.

n1info.ba