Beckhamov sin pokazao kako se zabavlja s Davidom na odmoru u Hrvatskoj

Region

Porodica Beckham prošle godine se odmarala u resortu Lopud 1483 koji im se jako svidio i navodno na istoj lokaciji odmara i sada.

Beckhamovi su se odlučili vratiti u Hrvatsku na odmor, nakon što su prošle godine uživali u resortu Lopud 1483.

Da uživaju na hrvatskoj obali na društvenim se mrežama pohvalio Cruz Beckham koji je objavio nekoliko fotografija na kojima se dobro zabavlja na jahti u društvu prijatelja i tate Davida te dok plove našom obalom promatraju prizore od kojih zastaje dah.

Slavni nogometaš David Beckham i njegova supruga, modna dizajnerica i pjevačica Victoria na jug Hrvatske su stigli prije dva dana te su, navodno i ove godine odsjeli u istom resortu u kojem su boravili prošle godine.

Resort Lopud 1483 je nekadašnji franjevački samostan koji je grofica Francesca von Habsburg obnovila i tu je napravila kombinaciju muzeja, elegantnog boutique hotela i duhovnog utočišta 21. vijeka s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CRUZ (@cruzbeckham)

Najam luksuznog kompleksa za jedan dan prošle godine je stajao 10.000 eura (18.030 KM) za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosila je oko 1400 eura (2.524 KM).

24sata