Sutra dženaza rudaru Asimu Šehanviću, oglasila se kćerka Irma: “Babo moj, ispunit ću sve ono što sam ti obećala, ne sekiraj se”

Region

S tugom u srcu obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš voljeni Šehanović (Began) Asim preselio na Ahiret u petak, 03.05.2024. godine u 51. godini života.
Ispraćaj i dženaza će se obaviti u petak, 10.05.2024. godine ispred kuće žalosti Rapatnica, Srebrenik u 15:00 sati. Ukop je na mezarju Jasik, Rapatnica, Srebrenik.

Majka Alija, supruga Nevresa, kćerka Irma, brat Besim, snaha Ahmedina, bratić Azur, bratična Melisa, sestrić Haris, sestrična Nermina, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji, komšije i kolektiv Rudnika,,Mramor”.

Irma Šehanović, Asimova kćerka, oprostila se na društvenim mrežama od njega.

– Sunce mog neba. Osloncu moj. Dragi Allah te je volio više od mene. Babo moj, ispunit ću sve ono što sam ti obećala, ne sekiraj se. Mene će svi znati kao kćerku Asima Šehanovića, prvog kopača i najhrabrijeg insana. Mamu će uvijek s posla dočekati pogača i nikad je neću ostavljati samu, a neće ni ona mene. Heroju moj, znam da ćeš me gledati s boljeg mjesta i biti moj vjetar u leđa. Volim te najviše na ovom dunjaluku i sve dok nas Bog ponovo ne sastavi želim ti posljednje Sretno!

dijasporainfo.net