Goran daje kuću i deo imanja u Lazarevcu na korišćenje porodici sa decom: Zauzvrat traži samo jedno

Region

Na imanju u drugoj kući žive njegovi roditelji

“Dao bih kuću i deo imanja na korišćenje duži period, ko mi pomogne da renoviram kuću”, napisao je jedan Goran i već naišao na par interesenata. Dodaje da se kuća nalazi u Lazarevcu, ima struju i vodu, ali ne i kupatilo. Ekipa Telegraf Biznisa kontaktirala je vlasnika, kako bi smo dobili više detalja.

Kako pojašnjava za Telegraf Biznis, na imanju u drugoj kući žive njegovi roditelji, a kuću bi dali na korišćenje porodici sa decom.

– Na imanju u drugoj kući žive moji roditelji. Gajimo kajsije, šljive, imamo baštu, kokoške, ovce.. Ova kuća nam je višak.. Dali bismo je nekoj porodici sa decom da je koristi i održava kao vikendicu. Mogli bi da koristite baštu, voće za svoje potrebe i mogli bi da koriste igračke od moje dece, trambolinu ljuljašku itd. Voda je izvorska, struja se plaća oko 3-4.000 dinara – priča Goran za Telegraf Biznis.

Kaže da bi kuću dao na korišćenje na 6 godina, a možda i više.

– Kuća je ionako prazna, tako da sve možemo da se dogovorimo – dodaje. Na pitanje da li bi tu porodica mogla sve vreme da živi, ili je pak praktičnije da je koristi samo kao vikendicu, odgovara da zimi ne postoje uslovi za normalan život.

Tako da je bolje da je koriste kao vikendicu – pojašnjava.

Ističe da je za renoviranje potrebno oko 3.000 evra, a da bi deo novca sam uložio.

– To je onako grubo, sve je stvar dogovora – zaključuje Goran za Telegraf Biznis.

(Telegraf Biznis)