Potresno pismo kćeri ubijene žene u Sisku: Bila si mi mama i najbolja prijateljica. Moj heroj

Region

Siščani su se ujedinili kako bi pomogli ocu i troje djece čiju je majku i ženu u subotu ubio rastrojeni Neđad Fetić. Zapalio im je i kuću pa za njih traže odjeću te skupljaju novac. Objavljen je i broj računa za uplatu

Majko moja bila si najdivnija osoba na ovom svijetu. Bila si moj heroj i uvijek ćeš to i biti. Pamtit ćemo te po tvojim ludostima,smijehu i po svemu što si napravila za sestru, brata i mene. Srce me boli kad znam da te više nema, ali znam da si sada na boljem i ljepšem mjestu i znam da ćeš uvijek pazit na nas i vodit nas na pravi put kroz život. Nema riječi kojima bi opisala svoju tugu i bol jer više nisi kraj mene. Bila si moja mama i moja najbolja prijateljica kroz život. Počivala u miru majčice moja.

Napisala je to Erika, kći Ivane. J. (45), koju je u svom sumanutom koljačkom pohodu u subotu u Sisku ubio Neđad Fetić.

Zapalio im kuću i auto
Napao ju je dok je bila u svom dvorištu s maloljetnim sinom i suprugom, kojeg je također ranio. Zapalio im je kuću i automobil te su doslovno ostali bez svega. Suprugu je automobil trebao za posao jer je taksist te ne može raditi.

Evo kako im pomoći
Trenutno spavaju na različitim lokacijama, a iako se u slučaj uključila i socijalna služba, i Siščani među sobom skupljaju pomoć za obitelj stradale.

Prema objavama na Facebooku, traže im smještaj gdje će moći biti svi zajedno, kao i nešto od odjeće i obuće. Sinu školarcu zasad treba odjeća veličine M te obuća veličine 38 i 39. Suprugu pokojne treba nešto odjeće veličine L te obuća 43/44.

Ostavili su i bankovni račun kćeri Erike za sve one koji im žele pomoći donacijom – HR4723400093234005476 (Erika Bradač)

24sata,hr